Første motstandstest av den nye iPad Mini, og ja, den dobler seg

Første motstandstest av den nye iPad Mini, og ja, den dobler seg

Hver gang en Apple-enhet kommer på markedet, gjøres det mange tester, inkludert motstandstester. Fra den berømte velsigne deg det ble moteriktig å brette enheter og siden da må alle nye Apple-produkter gå gjennom denne testen på en YouTube-kanal.

I dette tilfellet var det tur til den nye iPad mini som ble presentert av Apple for bare to uker siden, og resultatet var som forventet, gjør den nødvendige kraften til de nye iPad-mini-bøyene. Det ser imidlertid ikke ut til at det vil være noe som kan skje ved normal bruk.

IPad mini-brett hvis du tvinger den

En av kontroversene til den nye iPad Pro kom nettopp på grunn av at det er enkelt å brette, fortalte noen brukere om deres opplevelse kort tid etter å ha kjøpt sin nye iPad Pro, og den var brettet. Til og med noen iPad Pro kom sånn ut av esken. Apple var ikke ansvarlig, men vi forteller deg et lite triks for å endre det hvis du var i denne situasjonen.

Som du ser av videoen, er det “relativt” enkelt å brette den nye iPad mini. Men dette er ikke noe nytt, iPad-er er veldig tynne og store enheterSå å bøye dem nok er ikke en vanskelig ting. Dette er imidlertid noe som ved en normal bruk av enheten ikke vil oppstå.

I tillegg til dette blir den lille iPaden også utsatt for andre tester der materialenes hardhet blir sjekket. Et spesielt element som måler hardhet, riper både aluminiumshuset og skjermen for å kontrollere motstanden.

Igjen, dette er kritisk testing for fagmateriell til det maksimale av det de kan håndtere. Det er ikke noe med vi vil møtes på daglig basis slik at du kan hvile enkelt.