contadores Skip to content

Første mulige bilder av iPad 3

Nettsiden MICGadget har publisert noen bilder av hva som kan være huset til den nye iPad 3. Ja, den iPad 3 som vi snakker om så mye og som det ikke er noen offisiell bekreftelse på ennå. Den samme kjolen og skoene.

Her har du de aktuelle bildene:

På bildet kan vi se det tykkelsen på den nye iPad-en kan være litt større enn den nåværende iPad 2. I tillegg har vi også observert en svak redesign av volumkontrollen som ligger på siden av enheten.

Hvis alle ryktene om det er sant, vil Apple presentere den tredje versjonen av sitt flaggskip-nettbrett 7. mars i a Keynote. Lanseringen av iPad 3 er ventet i noen dager etter presentasjonen, slik det skjedde med iPad 1 og iPad 2. Angående iPad 3-maskinvare, ingenting vi ikke allerede har kommentert: Retina Display, forbedret batteri, forbedrede kameraer (halleluja) og en ny A6- eller A5X-prosessor.

Nervøs? Bruk oss litt ? Ryktene, ryktene og flere rykter. Dette er Apple-universet. Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Takk skal du ha.

På iPadizate | Vil du kjøpe iPad 2 eller vente på iPad 3?