Første problemer på iPad Mini Retina-skjermen

Første problemer på iPad Mini Retina-skjermen

ipadminiretina

Selv om det var nettbrettet som mest motsto å ankomme, så mye at Apple ikke en gang avslørte dagen for utgivelsen, og etterlot alt i en i løpet av november måned som overrasket oss alle, iPad Mini netthinne Det er her, og selv om aksepten, også på grunn av prisen, har vært veldig bra, som nesten alle dingser, begynner det å dukke opp problemer.

Og når ryktene fortsetter på nettet om de nye iPad-generasjonene, nå ønsker vi å fokusere på hvem som er den første iPad Mini Retina viser problemer med å bli i et virkelig gjennombrudd for eierne som lider dem. Nedenfor beskriver vi to av de mest indikerte på nettverket:

  • Den første av dem er relatert til begrepet kjent som ghosting. Bildene forblir sittende fast på skjermen og forhindrer deg i å navigere raskt og i mange tilfeller se den nye informasjonen du ønsker. Avhengig av størrelsen på bildet det gjelder, er det mer eller mindre ubehagelig. Selv om det ikke er et utbredt problem, rapporterer noen brukere det på iPad Mini Retina, og problemet som forårsaker det er fremdeles ukjent.
  • Den andre feilen, som ser ut til å være noe som vi må tåle, er at fargene ikke er nøyaktige, og hvis de sammenlignes med de som sees på iPad Air, er kvaliteten åpenbar. Selv om den førstnevnte kan være fikserbar, er den sistnevnte ganske iboende for tablettenes natur. Så vi bør holde oss med sammenligningene er latterlige for ikke å bli pessimistiske.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige