contadores Skip to content

Første skjermbilder av iOS 7-grensesnittet for iPad

For øyeblikket har Apple begrenset seg til å vise iOS 7 for iPhone og iPod Touch. IPad-versjonen er et mysterium, og SpringBoard har bare blitt sett på noen bilder av listen over enheter som vil være kompatible med iOS 7.

Nå kan vi gå over iOS 7-grensesnitt for iPad, takket være noen bilder som er publisert. Disse bildene har ikke kommet ut av en iPad som kjører iOS 7, men er tatt fra iOS 7-simulatoren som inkluderer Xcode 5.

ios-7-ipad-centro-notifikasjoner

Som forventet ligner iOS 7 for iPad en enorm likhet med iPhone-versjonen. Noen apper endres litt, men uten store endringer. For eksempel har kartleggingsapplikasjonen litt mer skjermplass å jobbe med og Kontrollsenteret er mye mer diskret, med bare en liten stolpe som vises nederst på skjermen (når den er distribuert, tar den opp litt mer enn Dock).

Første bilder av iOS 7 for iPad takket være Xcode-simulatoren

Selvfølgelig kan disse bildene avvike mye fra den endelige versjonen av iOS 7. Vi kan ikke glemme at dette er bilder som er oppnådd gjennom en simulator, og at operativsystemet fortsatt er i en veldig tidlig betafase, for hva den endelige versjonen kan være veldig annerledes.

ios-7-ipad-maps

Fra Macrumors kommenterer at det ikke er klart når Apple vil lansere den første betaen av iOS 7 for iPad, selv om de kommenterer at selskapet bør gjøre det de kommende ukene, slik at utviklere kan sjekke at applikasjonene deres fungerer riktig i den nye versjonen av operativsystemet.

I mellomtiden må vi gjøre med disse bildene, som vi insisterer på, er blitt tatt med en simulator og det tilsvarer ikke en reell installasjon av iOS 7 på et nettbrett. Selv om ja, har simulatoren blitt levert av Apple selv.

ios-7-ipad-spotlight

Apple kunngjorde iOS 7 og ga ut den første betaen under lanseringsnøkkel for WWDC 2013. Siden den gang har den fremtidige versjonen av Apples mobile operativsystem fått mye kritikk, selv om vi dessverre bare har kunnet se versjonen i aksjon. for operativsystemet iPhone og iPod Touch som omtalt i denne artikkelen. Apple, vær så snill, ikke bruk lang tid på å gi oss beskjed om versjonen for iPad og iPad Mini av det nye systemet, vi ønsker dem.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!