Første unboxing-bilder av nye iPhone 5s og iPhone 5c

Første unboxing av de nye Apple iPhones

Det er fortsatt noen dager før de første enhetene til den nye iPhone 5c og iPhone 5s når sine kjøpere. Inntil fredag ​​vil dette ikke skje, men noen heldige mennesker har allerede klart å få tak i de nye enhetene, og takket være magien på Internett kan vi allerede se bilder av den første unboxing av den nye iPhone.

Dette er et veldig spesielt øyeblikk for alle enheter, og hvis vi snakker om en så populær som iPhone, er saken enda viktigere.

iphone-5s-caja

Til slutt takket være disse bildene utseendet på emballasjen til de nye Apple-smarttelefonene blir avslørt Og som det hadde vært ryktet om: iPhone 5s beholder pappesken fra tidligere generasjoner (med små endringer) og iPhone 5c vil komme i en plastkasse som ligner på iPod Touch.

Som vi ser på bildet over, iPhone 5s kommer i en eske som er veldig lik iPhone 5. Hovedforskjellen er at fotografiet på toppen av esken viser en iPhone 5 forfra og ikke fra siden som i forrige generasjon. Årsaken til dette er tydelig, en av de viktigste egenskapene til iPhone 5 var dens tynnhet, mens i 5-årene fortsetter tynnheten, men inneholder Touch ID, fingeravtrykssensoren fra Apple.

Det ser også ut til at denne gangen alle bokser vil være hvite og ikke i forskjellige farger, avhengig av hvilken modell den inkluderer, slik det skjedde med iPhone 5.

Bilder av den første unboxing av iPhone 5s

iphone-5c-lateral-boks

unboxing-iphone-5s

iphone-5c-gull

iphone-5c-box

iphone-5c-colores

Disse bildene kommer fra Kina, så det vi ser på dette bildet kan variere i andre land. I Kina vil iPhone 5s være ledsaget av: Earpod-hodetelefoner, Lynkabel, microUSB-Lightning-adapter, vegglader og selvfølgelig annen enhetsdokumentasjon. Bildet viser ikke, men vi antar at det også vil inkludere verktøyet for å fjerne brettet fra nanoSIM-kortet.

content-box-iphone-5c

Endelig ser det ut til at de første lekkasjene fra iPhone 5c-saken var reelle. Enheten kommer i en plastkasse, veldig lik den på iPod Touch.

Den øvre delen av boksen er gjennomsiktig og avslører smarttelefonen selv. Skjermen på iPhone 5c kommer med et klistremerke der du kan se grensesnittet til iOS 7 akkompagnert av et bakgrunnsbilde i samme farge som det egne iDevice, som de sier på iSpazio.

Bilder av iPhone 5c-etui

cases-iphone-5c unboxing-iphone-5c

Etter at du har sett alle disse bildene, vil du ikke fortsatt at de nye iPhonene skal ankomme favorittbutikkene dine?