Første videoomtaler av den nye iPad Pro med iOS 11

Ny iPad Pro

Under gårsdagens WWDC introduserte Apple ikke bare nye programvareversjoner av iOS 11, watchOS 4 og macOS High Sierra, men avslørte også nye produkter og maskinvare.

Cupertino-firmaet kunngjorde lanseringen av to nye iPad-modeller. Vi snakker om en 10,5-tommers iPad Pro og en oppgradering til andre generasjon 12,9-tommers iPad Pro. Begge modellene har mye smalere sidekanter, en brikke A10X Fusion og en True Tone-skjerm med teknologi Forfremmelse.

iPad Pro

Men maskinvare må komme fra programvaren, slik at fusjonen din passer perfekt og gir en mer fullstendig brukeropplevelse. Av denne grunn gir iOS 11 eksklusive funksjoner til iPad.

Blant de mest interessante nyhetene om iOS 11 for iPad vi finner mer organisert multitasking, en redesign av Dock og App Switcher-funksjonen og et fornyet kontrollsenter. Men det er mye mer! I denne artikkelen vil vi presentere de første videoomtalene av iOS 11 ved å dra nytte av full kraft av den nye iPad Pro som ble presentert på WWDC 2017.

Første videoinntrykk av den nye iPad Pro med iOS 11

De første videoene har allerede dukket opp, og analyserer alle nyhetene om iOS 11 på den splitter nye Apple iPad Pro. Absolutt verdt å ta en god titt.

I den første 9to5mac-videoen ser vi hvordan Apple Pencil og dens 20 millisekunders latens gir en mye mer flytende opplevelse, og du kan også se noen av nyhetene med multitasking av iOS 11.

I den andre videoen, fra Slashgear, fokuserer de på egenskapene til iOS 11 for Apple Maps-applikasjonen, og til slutt er det også interessant å se hvordan de bruker dra og slipp-funksjonen i Bilder-appen.

For å fullføre viser videoen fra The Verge oss det nye Dock, det fornyede grensesnittet til App Switcher, multitasking og mye mer.