contadores Skip to content

Fortell Android-vennene dine: Denne appen lar dem bruke iMessage som om de hadde en iPhone

En av de mest interessante grunnene til å bruke iOS, og derfor en iPhone eller iPad, er bruken av Cupertino-merkets egen meldingsapp, iMessage. Bruken er alltid veldig praktisk som du vet hvem som bruker iOS. Fordelene med hensyn til apper som WhatsApp er ingen ringere enn dens sikkerhet, brukervennlighet, bruk av Animoji hvis du har en telefon med et TrueDepth-system.

Til syvende og sist årsaken Mange brukere føler seg komfortable med å se blå bobler. Det er imidlertid ikke mulig å bruke den på Android, i dette tilfellet vil den bli sendt som standard SMS og den derav følgende grønne bobla. Nå ser det ut til at det kan være nyheter om det, og brukerne av android som vil ha det, kan bruke iMessage for dette systemet.

Det kan interessere deg | 13 ønsker at Apple skal gi oss i iOS 13

En app som kan endre alt

Etter mange mislykkede forsøk fra noen utviklere, har vi lært gjennom BGR-mediet at det endelig er lansert en app kalt AirMessage som vil tillate deg å bruke Android-telefonen din for å sende og motta meldinger som om det var iMessage.

Imidlertid er det fortsatt langt fra å fungere som i iOS. Årsakene er varierte, først må du ha en Mac-datamaskin, som ikke er så vanlig om du bruker en telefon med Google-systemet, og at telefonen din må være tilkoblet. Kort sagt, noe som ligner på det du har å gjøre med WhatsApp-appen hvis du vil bruke den fra en datamaskin.

Installasjonen er noe kompleks, selv om utvikleren selv i denne lenken indikerer hvordan det skal gjøres. Det er også manifestert i en Reddit-tråd om sikkerheten gitt av AirMessage over andre apper, også i betafase.

Spørsmålet er om du ville våge å bruke det, alt er for å likne iOS, ikke sant?