Fortnite for Android er oppdatert med nyheter og når nye mobiler

Fortnite for Android For bare en måned siden traff det markedet med en av de mest forventede utgivelsene de siste årene, Galaxy Note 9. Så mye at Epic Games og Samsung signerte en eksklusiv avtale slik at Battle Royale bare kunne brukes offisielt i serien Galaxy. Imidlertid har tidenes gang tillatt å ta med seg nye oppdateringer, og med dem nye smarttelefoner kompatible med spillet. I dette tilfellet snakker vi om en av disse eksklusivitetsendringene som vil tillate Nyt Fortnite for Android til en ny rollebesetning av mobiler.


Razer Phone 2 går gjennom Geekbench som bekrefter noen funksjoner


Fortnite for Android kommer til Motorola, Sony og HTC

Oppdateringer er nødvendige innen alle teknologisektorer og i videospill. Mange er brukerne som vil glede seg over det fasjonable Battle Royale i terminalene, og derfor har de fra Fortnite for Android bestemt seg for å gi ut en ny oppdatering der nye mobiler i tillegg til forbedringer er inkludert i listen over kompatible enheter:

  • Sony Xperia XA1 / XA1 Ultra / XA1 Plus
  • Sony Xperia XZ / XZ1 / XZ2 / XZ3
  • Motorola Moto E4 Plus / G5 / G5 Plus / G5S / Z2 Play
  • HTC U Ultra, U11 / U11 +, U12 +
  • Viktig telefon

Men dette var ikke den eneste endringen introdusert av Epic Games. De mest utrolige nyhetene kommer til motespill i form av en oppdatering. Og er det lapp 5.4 Fortnite har lagt til et antall forbedringer av minneoptimalisering for terminaler som har Adreno GPU-er. Den beste måten å korrigere den observerte ytelsesnedbrytningen under minnetrykket. En annen interessant nyhet ligger i inkorporering av stemmechat i spill. Et nytt verktøy som lar brukerne snakke med resten av lagets spillere gjennom mobilens mikrofon. Det beste i disse tilfellene er å bruke gode hodetelefoner. Uten å glemme integreringen av en roman lydmikser som baserer sin drift på å løse problemer relatert til lydeffekter.

Patch 5.4 er allerede en realitet, og mange er brukerne som stadig kommer nærmere muligheten for å spille Fortnite fra terminalene sine uten å måtte kjøpe en Samsung-enhet.


Sony Xperia XZ3: Sonys nye flaggskip kan nå reserveres i Spania


Kilde / Episke spill