Fortnite introduserer en ny montert turret for bobiler

For noen dager siden så vi hvordan Epic Games introduserte nye skinn, dans og hangglider av NFL i Fortnite. Og nå kommer utviklerbedriften tilbake til striden som planlegger en oppdatering som vil inneholde et veldig kraftig nytt våpen …

Fortnite-oppdatering bringer en ny turret montert til Battle Royale. Dette våpenet blir festet til bakken og vil ha mye skadekraft. Litt lenger nede vil vi legge igjen en video slik at du vet mer detaljer om den.

Lately Epic Games har introdusert mange veldig kraftige våpen til Battle Royale. Det startet med den tunge haglen og den tunge riflen, og den siste oppdateringen brakte oss en ny overfallsgevær som ser ut som en AK-47 og omhandler mye skade på fiender. Men disse våpnene vil ikke ha noe å gjøre mot kraften til det nye monterte tårnet.

Det kan interessere deg | Slik spiller du Fortnite bedre: 3 triks for å gå fra å være en rookie til å være en drapsmaskin

Slik fungerer den nye Fortnite Battle Royale-montert tårnet

Vi vet ikke alle detaljene om dette Fortnite-montert turret ennå, men vi vet at spillere vil kunne komme på det for å begynne å bruke det.

Det monterte tårnet vil takle mye skade på rivaler i Battle Royales online multiplayer-modus … men Epic Games har klart å gjøre kampen mer rettferdig for alle. Så Dette monterte tårnet overopphetes hvis det blir brukt for mye.

Sett opp Mounted Turret og hopp inn for å starte et godt utbrudd av kuler! Se opp, ikke overopphet det. ”

Epic Games forventes å lansere en ny oppdatering med tårnet montert i Fortnite Battle Royale i løpet av denne uken, mot sesongens siste strekning. Normalt avslører selskapet nyhetene et par dager før lanseringen, så det monterte tårnet kommer snart.