Fortnite når 125 millioner spillere på bare ett år

Fortnite Battle Royale har blitt et av de mest populære spillene i historien til iOS App Store. Utviklerne av Epic Games har kunngjort i dag det Fortnite har nådd over 125 millioner registrerte spillere på mindre enn ett år.

For et par måneder siden oppdaget vi hvordan Fortnite brakk alle postene i App Store, og fikk en inntekt på mer enn 15 millioner dollar om litt over to uker.

Dataene er bekreftet av Epic Games i et blogginnlegg mens de snakket om konkurransen om e-sport på 100 millioner dollar. Dette er de første dataene om spillere som har bidratt siden de kunngjorde at Fortnite hadde blitt lastet ned 45 millioner ganger i januar 2018.

Det kan interessere deg | https://www.ipadizate.es/2018/06/13/gears-of-war-iphone/

Fortnite har over 40 millioner aktive spillere

Tencent bekreftet nylig at mer enn 40 millioner spillere spiller spillet minst en gang i måneden. Fortnite ble utgitt i juli 2017, og dens Battle Royale-modus ble ikke introdusert før i september 2017.

Det er ingen overraskelse for noen at Fortnite er det mest populære spillet for øyeblikket, tittelen er gratis og tilgjengelig for alle spillere på nesten hvilken som helst plattform, inkludert Nintendo Switch.

Den eneste plattformen som Fortnite ennå ikke er på, er Android, og merkelig er det det mobile operativsystemet med flest brukere på planeten. Kan du forestille deg hvor mye Fortnite-statistikken vil øke hvis de også var tilgjengelige på Android?

I fjor kunngjorde Google at det var det over 2 milliarder aktive Android-enheter gjennom hele planeten. Utvilsomt, en fenomenal mulighet for Epic Games å fortsette å vokse det populære spillet. Og du, har du allerede prøvd det på iPhone eller iPad?

Spor | Kanten

Tabla de contenidos