Fortnite sesong 7 bringer 60 fps til iPad Pro

Fortnite er motevideospillet. Eldre og yngre er hekta på denne tittelen med Royale-tema. Bevis for dette er at utvikleren, Epic Games, fortsett å gi ut nye DLCer å utvide mulighetene til tittelen.

Fornite sesong 7 har akkurat kommet ut, og det betyr mye nyheter. En av dem er at brukere som spiller fra a iPad Pro vil kunne gjøre det med 60 fps.

Fortnite er nå spillbar på iPad Pro med 60 fps

Fortnite sesong 7 bringer mange nye funksjoner til videospillet. På grunn av julen, mange karakterer ha nye skinn for å feire høytiden og julestemningen. Men det er ikke den eneste nyheten. En av de viktigste ligger hos iPad Pro, som kan spilles med 60 fps.

IPad Pro er ikke den eneste Apple-enheten som lar deg spille Fornite med denne hastigheten. For noen uker siden, også gjennom en oppdatering gjennom Epic Games lagt til muligheten til å spille 60 fps på iPhone XS og XR. Dette er fordi enhetene har A12 Bionic-brikken inni. Kraften gir eksepsjonell grafisk ytelse, perfekt for videospill. For å gjøre vondt verre, vil tittelen sees bedre på iOS-enheter på grunn av ankomsten til 4x MSAA Anti Alising-systemet, som vil gi et bedre utseende på designen og detaljene i scenariene.

I tillegg til denne forbedringen på selskapets nettbrett, er det mer. Spillerne vil kunne se snø falle overalt og frosne bygninger. Et nytt fly ankommer også, X-4 Stormwing, som lar deg endre mekanikken i spillet fordi spillerne vil kunne bevege seg rundt kartet i hastigheter som tidligere var umulige.

Det kan interessere deg | Fortnite på iPhone XR vs Note 9, hvilken fungerer best?

Fortnite sesong 7 er nå tilgjengelig for alle kompatible iPhone- og iPad-enheter i App Store, helt gratis.

Spor | RedmondPie