Forza Motorsport 5, ren innovasjon i skyen

Et av spillene som har innovert innen racing-simulatorer har vært Forza Motorsport, det samme som begynte å bli sterkt kritisert under sine første versjoner for Xbox 360 for sammenligningen som ble gjort av dette med Gran Turismo, Sonys tittel som Den har mye mer modenhet og et etablert publikum gjennom årene. I Forza Motorsport 5, den siste avbetalingen på Xbox One-konsollen, finner vi bedre grafikk, mer bearbeidet fysikk og en integrasjon med skyen som har gledet oss.

Ferrari of Forza Motorsport 5 for Xbox One

I emnet ønsket direktøren for Turn 10 Studios, Dan Greenawalt, å vise til fremskritt i dette racingspillet, innovasjonen i bruk av teknologi og tilnærmingen de ønsket å levere til Forza i sin siste utgave.

Microsoft har lenge jobbet med racingtittelen, og etter flere forsøk på å polere sitt beste produkt, klarer den å avsløre på Xbox One den beste versjonen av Forza Motorsport innovativ skyintegrasjon.

Hva er det sentrale temaet for Forza Motorsport i den siste utgaven?

Lederen for Turn 10 Studios har uttalt i denne forbindelse at Forza ikke har endret fokus, ettersom dette forblir det samme “å bringe spillet til virkelighet som mange liker og har det så gøy med.” For å oppnå dette målet har Xbox One vært avgjørende, siden den grafiske kapasiteten den har er veldig bra. I alle fall har han lagt vekt på at endringene ikke bare skyldes den nye generasjonen Xbox, men også det vedvarende arbeidet på 8 år.

Hvor forskjellig er den nye tilnærmingen sammenlignet med Forza 4?

Det viktigste for selskapet er måten folk forholder seg til biler, måten de engasjerer seg med dem og identifiserer seg med et bestemt merke mange ganger. Det du leter etter er mennesker som samhandler med vennene sine og andre på nettet, og selv når de ikke er frakoblet. Dette spillet representerer veldig godt måten du kjører og kjøretøyene du kjører, så vi ser alltid etter AI for å gjøre det til en virkelig utfordring for de som tør å fullføre spillet.

Forza har kommentaren fra presentatørene av TV-showet “Top Gear”, men hvem er racerføreren? Stig?

Alliansen med Top Gear er utvidet nok en gang, så fansen vil glede seg over den igjen i Forza 5. Det fine er at vi også har klart å gjøre det «Stig», slik at de som tør å konkurrere i line kan også gjøre det med den digitale fetteren til «Stig» og teste ferdighetene deres med det.

Spiller Forza Motorsport 5 for Xbox One

Forza Horizon i 2012 tok en annen retning. Er det noe av det i den nye Forza 5?

Horisont var annerledes, det er sant, men det var fordi de ønsket å se en annen manifestasjon av franchisen. I ingen tilfeller var det en videreføring av «Motorsport» som for Forza 5 til tross for at begge deler er en del av det samme merket. Uansett ble det fra starten designet for å tilby en helt annen spillopplevelse for forskjellige typer spillere. Det som inspirerte denne tittelen til Forza 5, er å la brukeren ha litt frihet til å velge måten de vil utvikle karrieren på, uten å tvinge dem til å gjøre det på en streng måte.

Hvordan kom du til Xbox One som utviklere?

Det var en lang prosess der vi snakket med Forza-teamet om endring av plattform, allerede før Forza 4 kom ut i 2011. Fra det øyeblikket begynte evalueringer av typen prosess som måtte videreføres. for å få en utgave for denne konsollen, men det vi alltid hadde klart, er at “skyen” ville være nøkkelen. Maskinvaren er viktig, det er sant, men det som virkelig endrer måten å spille på er kraften i “skyen”, og ved at arbeidet har vært omfattende.

Hvorfor er “skyen” så viktig i dette tilfellet?

Vi må gjøre noen ting klare før vi svarer, den første er at maskinvaren som Xbox One har er virkelig kraftig og at ingen kan være i tvil, og den andre at muligheten for å laste opp informasjon og synkronisere den med massive nettverk og tusenvis av servere er utrolig. . Det er ikke mange som har opplevd hva vi begynte å tilby med Forza 5 på Xbox One, så vi er sikre på at de fleste vil bli overrasket over hva vi kan oppnå. Fordelen med Xbox One var alltid “skyen”, ikke maskinvaren, fordi den ikke virkelig kan konkurrere i den, siden de er avhengig av produksjon av tredjeparter.

McLaren P1 fra Forza Motorsport 5 for Xbox One

Klarte de å flytte designen til kjøretøyene fra Forza 4 til Forza 5?

Å bygge geometrien til bilene ved den anledningen hadde visse begrensninger gitt den tilgjengelige maskinvaren og grafikkmotoren som ble brukt. Å lage en bil på et høyere grafisk nivå innebærer absolutt mye mer arbeid enn vi måtte gjøre den gangen, men vi husker at vi på Forza Vista jobbet litt mer slik at modellene kunne bli sett på som virkelige som mulig, i påvente av hva som ville være Den nye generasjonen som vi allerede visste kom (og ligner litt på det vi har gjort nå).

Forza er et av de beste racingspillene du for øyeblikket kan velge, selv om mange venter på Gran Turismo 7-trekket som skulle komme ut for PS4 i løpet av 2014, siden den sjette utgaven praktisk talt kom ut i et hastverk for ikke å miste avfyringen av PlayStation 3 som ikke lenger hadde mye mer å tilby i retur for det Xbox One og PS4 gir. De samme utviklerne har sagt at kompatibilitetsproblemene er gitt av grafikk og prosesseringskravet til de nye titlene, noe bare ikke passer med eldre modeller.