Foxconn kunne ha sendt 1,4 millioner iPhone 5s til China Mobile

Foxconn kunne ha blitt sendt bare China Mobile, den utrolige summen av 1,4 millioner iPhone 5s

En stor del av den kinesiske offentligheten hadde ventet på dette øyeblikket en stund, siden endelig denne fredagen iPhone 5s vil være tilgjengelig for kjøp hos operatøren China Mobile, det viktigste i Kina og det største i verden. Denne lanseringen markerer den første iPhone som ble lansert av China Mobile etter år med tøffe forhandlinger med Apple.

Forbeholdene som ble lansert 25. desember peker allerede på at dette vil være en av de viktigste lanseringene i operatørens historie. I følge de siste rapportene, Foxconn kunne ha tildelt utrolige 1,4 millioner iPhone 5s for China Mobile alene, noen tall som skygger for galskapen som kan oppleves i butikkene som operatøren har spredt over hele landet 17. januar.

Nyheten kommer til oss fra The Wall Street Journal, der en person som er kjent med saken er sitert for å si at rundt 1,4 millioner iPhone 5-er er bestemt til salg av China Mobile. Med mer enn 760 millioner kunder over hele landetDette kan være et flott grep for å øke salget av iPhone kraftig, ikke bare på territoriet, men over hele verden.

TOPSHOTS-HONG KONG-CHINA-US-IT-TELECOM-APPLE

Gartner-analytikeren Sandy Shen forklarte at månedlig iPhone-salg i Kina, blant alle operatører i landet, er lokalisert rundt 2 millioner enheter. Med 1,4 millioner iPhone 5-er bestemt til China Mobile alene, kunne Apple få en stor del av kaken fra det kinesiske smarttelefonmarkedet, som har hatt en betydelig vekst de siste månedene.

Gartner anslår at Apple kunne ha solgt 18,5 millioner iPhone i årets første kvartal

Som et tegn på den store suksessen Apple har fått med de nyeste iPhone-modellene som er sluppet til markedet, anslås det at Cupertino-selskapet har solgt rundt 18,5 millioner iPhone i årets første finanskvartal. Men, den brutale konkurransen innen smarttelefoner i Kina det har forårsaket at veksten av Apple på dette territoriet har avtatt litt.

Apple lanserer iPhone 5s og 5c i Kina

Som de har påpekt i Appadvice, til tross for de uslåelige prognosene, ser det ut til at i år Det er ikke så mye entusiasme for den nye iPhone i Kina som det var tidligere år. Dette kan være fordi det ikke er noen vesentlige endringer på iPhone fra forrige generasjon, og det faktum at det kinesiske publikum ser ut til å ønske seg større skjermer. Kan det komme med iPhone 6?