contadores Skip to content

Foxconn-problemer kan forsinke lanseringen av iPad 5 og iPad Mini 2

I går fortalte vi deg at noen rykter som sirkulerte i nettverket, forsikret at iPad 5 og iPad Mini 2 kunne bli forsinket. Årsaken var ingen ringere enn et slags problem med Foxconn, et selskap som alle trodde lager Apple tabletter.

Ser du frem til å se de nye Apple-nettbrettene? Kanskje vi må vente litt lenger

Det hele startet fordi i følge International Business TimesFoxconn sa at de ikke lenger lager epletabletter. Som rapportert av samme media i går, skyldes oppdelingen av Apples avtaler med Foxconn “Til mangel på pålitelighet” av sistnevnte, som sies å ha hatt problemer med noen iPhone5 utsatt for riper veldig enkelt. Ikke mindre enn 8 millioner brukere har erklært å ha fått disse problemene.

En annen grunn til antakelsen “skilsmisse” Det ser ut til at Foxconn også produserer Android-smarttelefoner og nettbrett, i tillegg til å kunngjøre for ikke så lenge siden at de vil lansere sin egen bærbare teknologi for å konkurrere med Apples ryktet iWatch.

Mulige utgivelsesdatoer

apps-ipad-ukers-535x3504

Ingen vet egentlig når nye modeller av Apple iPad. Mer enn noe fordi Apple aldri har sluppet løs på sine fremtidsplaner. Det eneste vi kan gjøre er å spekulere i oppdateringssyklusene som har fulgt så langt og med ryktene som dukker opp.

I IBT-rapporten heter det at før spenningen kjente til Foxconn-nyhetene, indikerte spådommene at iPad Mini 2 og iPad 5 ville lanseres i juli, selv før lanseringen av iOS 7, planlagt i september.

Andre rykter og rapporter forsikrer imidlertid at de neste Apple-nettbrettene lanseres i oktober, slik som skjedde i fjor med dagens iPad4 og iPad Mini.

Har iPad 5 og iPad Mini 2

iPad_mini_retina_q3_2012-650x5901

Til tross for at utgivelsesdatoen for iPad 5 og iPad Mini 2 er en stor ukjent, vet vi mer eller mindre hvor skuddene vil gå med tanke på funksjoner.

Hvis vi lytter til ryktene, kommer iPad Mini 2 med en Retina-skjerm med en oppløsning på 2048 × 1536 piksler. I tillegg til Retina-skjerm, vil du motta en tilsvarende prosessoroppgradering, sannsynligvis med en A6X.

Når de kommenterer Techradar, kunne iPad 5 introdusere den nye A7-brikken fra Apple. På designnivå er det nesten sikkert at den nye iPad-en blir tynnere og lettere enn den nåværende iPad 4, i tillegg til å ta i bruk designen til iPad Mini.

Når det er, gleder vi oss til å se hvilke nyheter de nye Apple iPadene gir, ikke sant?