contadores Skip to content

Fra iOS 1 til iOS 10, et tiår med endringer

iOS 1

iOS 1

Da iOS 1 ankom med den første iPhone, var Apples mobile operativsystem veldig annerledes enn det den er nå. Det var ingen AppStore, det var ingen plassering, og heller ikke iTunes Store. Han var operativsystem i sin tidlige barndom, og denne unge mannen har vokst mye de siste 10 årene …

iOS 2

2

Med iPhone 3G ble iOS 2.0 utgitt, og brakte store endringer. Endelig brukere kunne få tilgang til a App Store hvor du kan laste ned applikasjoner, og bruke 3G-data og GPS.

iOS 3

3

Kanskje mange av dere ikke husker det, du var for ung. Men funksjonaliteten til “Kopiere og lime inn” Det har ikke alltid vært til stede på mobiltelefoner. Faktisk implementerte Apple det ikke på smarttelefonene før ankomst til iOS 3. Og nå kunne ingen forestille seg livet uten det, ikke sant? I tillegg har iOS 3.0 også brakt (noen ganger motbydelige) kjøp i apper, filmutleie på iTunes, liggende tastaturmodus og stemmekontroller.

iOS 4

4

I juni 2010 introduserte Apple iOS 4, ankomsten av App switcher for å veksle mellom applikasjon og applikasjon, introduksjon av applikasjonsmapper og den enhetlige e-postinnboksen. På den annen side tilbød iOS 4 også iBooks, iAd, AirPrint, AirPlay og Finn min iPhone. En flott oppdatering, helt sikkert.

iOS 5

5

Med iOS 5 tok Apple iPhone-en din til en ny moderne tid takket være implementeringen av virkelig imponerende endringer: Siri, integrasjon med Twitter, iMessage, iCloud og den Kiosk-applikasjonen som ingen brukte … Selskapet presenterte også noen forbedringer i varslingssenteret.

iOS 6

6

Apple ga ut iOS 6.0 og applikasjonen Apple Maps, som fikk veldig hard kritikk på grunn av sammenligninger med Google Maps. I tillegg introduserte selskapet 3G-tilkoblingen på FaceTime, og integrasjon med Facebook sosiale nettverk. Siri fikk også forbedringer for å være mer funksjonelle.

iOS 7

7

iOS 7.0 var en av de største oppdateringene i historien til Apples mobile operativsystem. Designen endret seg radikalt takket være Jony Ives minimalistiske visjon. Applikasjonsikonene var mye flatere, brukergrensesnittet var mye mer visuelt, og interessante nye funksjoner som AirDrop, Control Center og iTunes Radio ble presentert.

iOS 8

8

I september 2014 viste Apple verden iOS 8, en versjon som brakte HealthKit, HomeKit, Wi-Fi-samtaler, Widgets for varslingssenteret, tredjeparts tastaturer, Apple Pay og Apple Music.

iOS 9

9

Apple overrasket iPhone- og iPad-brukere med to virkelig nyttige funksjoner i iOS 9: multitasking og 3D Touch. Til slutt kan brukerne bruke flere applikasjoner samtidig og få tilgang til raske funksjoner med et trykk. Men i tillegg introduserte iOS 9 Live Photos, forbedringer i Notes, transittveibeskrivelser i Maps, en energisparingsmodus, News-applikasjonen, iCloud Drive-applikasjonen, Night Shift-funksjonen og beskyttelsen av Notes med Touch ID.

iOS 10

10

Og vi kom til slutt til i dag med iOS 10, som rullet ut store oppdateringer til Apples mobile økosystem. iOS 10 ligner litt på iOS 7 endringer med en flott renovering av designen på låseskjermen, widgeter, varslingssenter og kontrollsenter. Appene iMessage og Apple Music ble også forbedret, i tillegg til andre små oppdateringer i iOS 10-appene.