contadores Skip to content

Fra iOS 12 til watchOS 5: all programvaren vi vil se i 2018

Apple WWDC 2018 kommer nærmere, hendelsen forventes å finne sted mellom 4-8 juni igjen på McEnery Convention Center i San Jose, California. I denne konferansen vil de bli kunngjort alle nyhetene om programvaren av selskapet.

Skjønt, i tillegg til de nye versjonene av iOS, macOS, watchOS og tvOSApple kan avduke en iPhone SE 2 på årets WWDC. Men det er noe som ennå ikke er 100% bekreftet.

Fra iPadizate, som vi har gjort i mange år, vil vi gjennomføre en bred dekning på WWDC i 2018. Men på dette tidspunktet er vi så begeistret for den forestående presentasjonen av Apple-utviklerne at vi kommer til å sette sammen en liste med alle Apple-programvareversjonene som vi vil se i 2018.

Før vi begynner, er det viktig å huske at Apple finner det mye lettere å beskytte alle detaljene om programvaren din mot eventuell lekkasje enn å gjøre det med maskinvaren på enhetene dine. Og er det med maskinvare, mange flere monterings-, produksjons- og forsyningsselskaper griper inn.

Likevel har vi noen ledetråder om hva som er nytt i iOS 12, watchOS 5, macOS 10.14 og tvOS 12.

Det kan interessere deg | Fra iPhone X Plus til AirPods 2: alt Apple lanserer i 2018

iOS 11.3

Den nærmeste Apple-programvareoppdateringen er iOS 11.3 for iPhone, iPad og iPod touch. Denne oppdateringen vil omfatte funksjonalitet for å styre batteristatus og operativsystemytelse. Brukere vil kunne deaktivere denne funksjonen med fare for uventede avbrytelser for å forbedre flytbarheten til sine mobile enheter.

På den annen side vil iOS 11.3 også inneholde nye Animojis for iMessage. Totalt snakker vi om fire tilleggsmodeller: en bjørn, en drage, en hodeskalle og en løve. Animojiene, skal det huskes, er utelukkende kompatible med iPhone X.

En annen av de mest interessante nyhetene med iOS 11.3 er oppdateringen til ARKit 1.5, Apples augmented reality-plattform vil kunne gjenkjenne vertikale flater og få en mye mer nøyaktig kartlegging av ikke-rektangulære overflater.

I tillegg vil iOS 11.3 bringe en “Business” -modus til iMessage og muligheten for å lagre meldinger i skyen med iCloud. I tillegg vil forbedringer også bli lagt til i Apple News, Apple Music, HomeKit og den nye AirPlay 2.

Det kan interessere deg | Gjør deg klar for hovednotatet i mars: to iPad, AirPower, iOS 11.3 og iPhone SE 2?

watchOS 4.3, tvOS 11.3 og macOS 10.13.4

Sammen med iOS 11.3 forbereder Apple seg på lansering Andre programvareoppdateringer for Apple Watch, Apple TV og Mac. Disse versjonene vil ikke være tilgjengelige så snart iOS 11.3, men de vil gi ganske interessante endringer.

Angående watchOS 4.3, forbedringer av brukergrensesnittet vil bli inkludert. Musikkontroll på iPhone vil bli returnert til Music-appen, og brukerne har muligheten til å streame innhold via AirPlay fra iPhone til høyttalere ved hjelp av Apple Watch-kontroller.

Når det gjelder tvOS 11.3, vil tilby etterlengtede fordeler. Bildefrekvenssynkronisering vil ikke lenger være tilgjengelig bare på Apple TV 4K. På den annen side vil funksjoner bli lagt til for å kontrollere brukernes personvern.

macOS 10.13.4 Det vil også omfatte en personvernkontroll, et nytt “Ink Cloud” -bilde og meldinger kan lagres i iCloud.

Det kan interessere deg | watchOS 4.3 kommer på Apple Watch, hva er nytt?

iOS 12

Apple vil presentere iOS 12 under WWDC 2018. Vi vet ikke alle detaljene om nyheten om denne versjonen, men noen rykter gir oss veldig interessante ledetråder …

For det første vil iOS 12 være vert for universelle apper for første gang i Apples historie. Disse appene blir kompatibel med både iOS og macOS.

For det andre er det viktig å merke seg at Apple vil fokusere sin innsats på å forbedre ytelsen til iOS 12. i stedet for å tilby dusinvis av nye funksjoner.

Blant alle nyhetene vi forventer fra iOS 12, forventes Apple å redesigne startskjermen med iOS 12, oppdateringer fra Carplay, forbedringer i formatet til Merknader, nye funksjoner av Foreldrekontroll, nytt emojis og fornyelse av iBooks i stil med App Store introdusert i iOS 11.

Det kan interessere deg | Dette vil være iOS 12: alt vi vet så langt

watchOS 5

Ikke mange funksjoner i watchOS 5 har blitt lekket, men basert på tidligere oppdateringer kan vi forutsi at watchOS 5 vil omfatte nye sfærer med tilpasningsalternativerforbedringer i søvnovervåking og lansering av nye programmer for Apple Watch.

tvOS 12

TvOS-operativsystemet er sannsynligvis det systemet som trenger de mest nye funksjonene for å forbedre. tvOS 12 kunne innlemme Dolby Atmos-støtte, nye Siri-funksjoner og kanskje introduksjonen av audiovisuelt innhold for Apples TV-serie.

macOS 10.14

For å fullføre, vet vi at macOS 10.14 vil bringe universelle applikasjoner og nye verktøy for utviklere for å optimalisere appene sine med støtte for denne funksjonaliteten. Vi kunne også se hvordan Apple inkluderer TV-appen og kompatibilitet med “Hey Siri” -funksjonen.

Spor | 9to5Mac