Frank Cuestas Twitter-konto er stengt for å svare på Dani Mateo

Stemningen på Twitter er varmere enn vanlig. Frank Cuesta Han er en av tweeterne som er mindre høflige når det gjelder å svare, og det har kostet ham De lukket sin personlige konto etter å ha svart til Dani Mateo.

Når Kontrovers av Dani Mateo som blåste nesen med Spanias flagg hun virket glemterklærte humoristen på en katalansk radio at han hadde til hensikt å forlate landet “hvis en dommer sier til meg at jeg ikke kan humorere flagget”.

De uttalelser de falt som en kanne med kaldt vann til den berømte programlederen Frank Cuesta. At han responderte kraftig til humoristen og bekreftet at i andre land “behandler de deg fremmedfrykt”.

Bilde - Frank Cuestas Twitter-konto er stengt for å svare på Dani Mateo

Programlederen bor i Thailand i mange år hvor han jobber og er klar over den harde undertrykkelsen som utøves av militærdiktaturet i det asiatiske landet.

I svaret fortsatte Frank med: “At du vil bli invitert og at de vil minne deg hver dag. At du ikke vil ha en kvart ytringsfrihet. At du må jobbe tre ganger mer enn lokalbefolkningen, for å få et selskap fremover “

Men det som ser ut til å ha antent, enda mer, åndene var dette: “Dermed demonstrerer du at du ikke fortjener det utrolige og fantastiske landet du bor i og selvfølgelig … du har ingen egg å finne livet ditt i et annet land

Bilde - Frank Cuestas Twitter-konto er stengt for å svare på Dani Mateo

Etter å ha lagt ut alt dette, bestemte Twitter seg for å slette det på grunn av hatefulle ytringer. Men dette ga ingenting annet enn en mer energisk programlederreaksjon som beskylder a massiv og organisert rapportering av “troll” til forrige tweet.

Og den siste tweeten var den som utløste avslutningen av kontoen til programlederen for naturprogrammene Frank Cuesta. De sletting av kontoen din for å svare på Dani Mateo det varte bare noen timer og har allerede gjenvunnet kontrollen over det og han har laget en video på YouTube for å snakke om situasjonen.