Uncategorized

Fredag! Det er gratis apper og spill for iPhone og iPad

Ja, helgen kommer og med den endres rutinen. Du ønsker allerede å gjøre forskjellige ting og være i stand til å hvile. Derfor, hvis vi forteller deg at vi har utarbeidet et innlegg om de du liker, med flere betalte apper og spill som blir gratis i noen timer.

Det beste av alt, med nedlastingen din sørger du for at du har dem gratis for alltid, det spiller ingen rolle om du sletter den og deretter installerer den igjen. Og husk, de er alle for iPhone og iPad. Vil du møte dem? Vi overlater deg med vårt forslag til i dag.

Det kan interessere deg | Hvor mye er din iPhone verdt? Beregn hvor mye du offisielt kan få

Gratis apper og spill fra 28. september

Perfekt

Ser du etter en annen nettleser enn Safari? Vel, slutt å gjøre det og prøv Perfect, det er ganske enkelt og veldig raskt å bruke. Det beste er det Prøv det og fortell oss om opplevelsen.

Et designkit

Kanskje har du sett deg lei av å ta de samme bildene hele tiden og ikke ta på deg et trist ornament, en motiverende tekst eller en inspirerende frase. Et designkit Den lar deg gi den berøringen du lette etter og ikke visste hvordan du skulle finne.

Kilde: App Store

Sikkerhetsfoto + video

Hvis det er noe du ikke vil bli sett, for eksempel spesielle bilder og videoer, kan du beskytte dem takket være dette programmet, som vil tillate ingen kan snuse seg rundt og kile deg. Det er sterkt anbefalt, så vel som enkelt å bruke.

Kilde: App Store

Modige foresatte TD

22 nivåer i 3D og 2 forskjellige spillmodi gjør Brave Guardians TD til et flott alternativ når du leter etter et underholdende spill som gi en hyggelig opplevelse. Forsvar din verden som ingen andre har!

Tekst 2 Group Pro

Ikke slutt å sende SMS, som på den annen side ikke har dødd med WhatsApp. Nå kan du sende disse meldingene til store grupper. Hva om du laster ned den og utnytter at den er gratis?

Kilde: App Store

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK