Fremtidige iPhones og iPads kan ha større skjermer

Et nytt rykte hevder at neste generasjon iPhone og iPad vil ha en større skjerm

Siden Apple lanserte iPhone 5, har elver med “blekk” strømmet inn i alle mediene og snakket om skjermstørrelsen til verdens mest berømte smarttelefon. Inntil for litt over et år siden forsikret Cupertino-selskapet selv at 3,5-tommers skjermen var ideell for en smarttelefon, siden den tillot bruk med én hånd. På grunn av press fra brukere måtte de endelig på iPhone 5 gi etter og sette på en større skjerm.

Selskapet klarte å inkludere en 4-tommers skjerm, men uten å variere den endelige størrelsen på enheten. Men mange brukere har ikke nok med 4 tommer, spesielt med tanke på at trenden med avanserte Android-smarttelefoner er å gå mot skjermer nærmere 5 tommer (eller mer).

I år, som forventet, med tanke på at det var en versjon “S”, Cupertino-ene har holdt 4 tommer på 5-tallet, så med mindre det er noen overraskelse, må vi vente et år til for å se om Apple bestemmer seg for å lansere en iPhone med den største skjermen, og av ryktene sett I dag ser det ut til at det blir.

Et koreansk medie sørger for at vi får se en 5-tommers iPhone og en 13-tommers iPad

Det koreanske nyhetsnettstedet ET Nyheter Han har publisert at de kjenner til prosjektene til Cupertino-selskapet og forsikrer at blant annet de av eplet vil lansere enheter med større skjermer. De har også snakket om a Diversifisering av iPad-linjen.

ipad-13-inches

Når det gjelder iPhone, hevder koreanere det den neste har en 5-tommers skjerm, og dermed samsvarer med det som ser ut til å bli, blir “Fasjonabel størrelse” på Android-smarttelefoner.

På den annen side sørger det asiatiske mediet for at iPad-linjen, som skjedd med iPhone-linjen, blir delt inn i to versjoner, en billigere og en premium, og skiller dem ut etter størrelsen på skjermen. Noen vil kanskje si at det er slik det er for tiden, og det er sant, men koreanerne snakker om en 12,9-tommers iPad som toppen av serien.

iphone-5s-skjerm

I den publiserte rapporten heter det også Apple vil ta i bruk AMOLED-teknologi for sine skjermer, så vel som at selskapet jobber veldig hardt for å implementere mye mer effektive LED-skjermer på MacBooks.

Er disse uttalelsene sanne? Vi vet ikke. Noen av påstandene har blitt hørt ganske mange ganger, for eksempel muligheten for at Apple lanserer en 13-tommers iPad. Når det gjelder den 5-tommers iPhone, de fleste rykter satser mer på 4,7 tommer som valgt størrelse, men du vet aldri.

iphone-5c-skjerm

Til slutt, angående OLED-skjermer, når de kommenterer iPhone Italia, selv om det er sant at Tim Cook åpent kommenterte det denne teknologien var ikke opp til oppgaven som Cupertino-selskapet brukte, ja det kunne brukes i det så ryktet iWatch.

Hva synes du om det? Vil du ha en 5-tommers iPhone? Eller en 12,9-tommers iPad? Fortell oss din mening.