Uncategorized

Fruit Ninja Creators Få sin egen FarmVille: Top Farm

Hvis du noen gang har hatt det gøy å bryte og ødelegge alle slags frukt i Fruit Ninja, vil du vite at skaperne, Halfbrick Studios, også har ansvar for å lansere andre titler som Jetpack Joyride, Monster Dash eller Birzzle Fever.

Men langt fra å lage et annet spill som ligner de som er nevnt over, har de valgt lansere et spill veldig, veldig likt FarmVille i App Store (for ikke å snakke om plagiering), Zyngas populære gårds- og dyrespill. Navnet ditt? Topp gård!

topp gård (2)

Faktisk hadde Top Farm allerede lansert for lenge siden. i noen app-butikker i andre land, men på fredag ​​ankom den Spania, Mexico, Colombia og andre land.

Top Farm er gratis, men som de fleste spill av denne typen (gratis å spille eller freemium) har integrerte kjøp i appen. Så vær veldig forsiktig denne julen når du overlater den til barna. Fra denne artikkelen viser vi deg hvordan du deaktiverer kjøp i apper på iPad.

topp gård (1)

Hva handler dette morsomme og underholdende spillet om?

Ny hos Halfbrick Studios, Top Farm, er et gårdssimuleringsspill hvor vi kan bygge bygninger, høste mat og utforske alle slags fargerike og slående territorier.

topp gård (1)

Forvaltningen og administrasjonen av gården, dens dyr og dens forsyninger inkluderer, som vi sa tidligere, konstruksjon, dekorasjon og utvidelse av vårt eget territoriumEller fullføre alle slags oppgaver og mål for å selge de økologiske produktene våre til noen naboer, noe, eller ganske, eksentriske.

På Top Farm må vi sørge for at våre maskiner og verktøy har tilstrekkelig energi og det alle dyr er godt matetJa, komfortable på hver sin tomt og veldig glade i deres nye hjem.

topp gård (2)

Selvfølgelig, og akkurat som i FarmVille for iPhone og iPad, Top Farm tilbyr spillerne et stort utvalg av bygninger, territorier, avlinger, dyr og andre elementer inkludert i denne fargerike tittelen.

Hvordan er Top Farm forskjellig fra FarmVille?

I utgangspunktet er de identiske kopier, selv om det er noen unike funksjoner i Top Farm. Som utforsking av territorier og velstand for et terreng i fred med naturen; økologisk mat, fornybar energi, gjødsel og naturlig gjødsel osv. …

topp gård (3)

Hvis du er tilhenger av denne typen spill eller har brukt timer og timer på å designe din egen gård i FarmVille, er vi sikre på at Top Farm også vil glede deg. Det må imidlertid legges til denne siste utgaven av Halfbrick Studios mangler kreativitet og innovasjon og forskjellene med den populære Zynga-tittelen er minimale, nesten ikke-eksisterende.

topp gård (4)

Men de som bestemmer er du, spillere, synes du det er et bra spill? Liker du denne typen apper?

Topp gård på video

Se godt på den offisielle videotraileren for lanseringen:

Last ned Top Farm

Du kan få spillet helt GRATIS fra denne widgeten:

Hva synes du om dette fargerike spillet? Tror du det vil være vellykket? Har du allerede fått mange dyr på gården din? Har du hatt noe problem og leter etter en løsning? Vi venter på deg, som alltid, i kommentarene.

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU