Fujifilm X-A1 et nytt rimelig kamera som mangler detaljer

Den nye Fujifilm X-A1 har nettopp blitt offisiell, det er en versjon basert på X-M1, men med en lavere pris, muligheten for å velge mellom et bredere utvalg av farger, og med en mye lettere vekt.

Fujifilm X-A1

Bortsett fra sensoren og det vi nettopp nevnte, er resten av funksjonene identiske med X-M1. Sensoren er en 16,3 megapiksler, APS-C-størrelse APS-C CMOS med EXR II-prosessor, maksimal følsomhet er ISO 25.600, og har utbrudd på opptil 5,6 bilder per sekund. I tidligere versjoner som X-Pro 1 og X-M1 sensoren var en X-Trans.

Fujifilm X-A1

Trådløs tilkobling vil tillate oss å overføre bilder på en enklere og raskere måte. Alt dette er ledsaget av en sammenleggbar 3-tommers skjerm med 920 000 piksler oppløsning. Du vil kunne spille inn ved 1080 / 30p ved 30 bilder per sekund og også på 720p, i begge tilfeller i H.264-format.

Det er et kompakt kamera, med et godt originalt design og med allsidigheten til å kunne bruke utskiftbare linser. Kameraet, som du kan se på fotografiene, vil være tilgjengelig i rødt, blått og svart, selv om vi fremdeles ikke vet om alle tre versjonene nådde Spania.

Fujifilm X-A1

Prisen for Spania er 599 euro mye billigere enn X-M1, lanseringsprisen for denne var 680 euro med mål om 15-50 mm inkludert. Sannheten er at prisen ikke er dårlig når man tar hensyn til enhetens egenskaper. Det mangler ikke noe og også med vekten og målingene den har må det være ganske behagelig å transportere.