contadores Skip to content

Fungerer iPhone X Face ID hvis jeg sover eller er bevisstløs?

Med ankomsten av den nye iPhone X har vi til salgs den første all-screen Apple-telefonen. Dette betyr også at de har bestemt seg for å fjerne Hjem-knappen og alt det inkorporert i: Touch ID. Uten å kunne innlemme en Touch ID, sto Apple overfor et enormt problem som måtte løses under utviklingen av telefonen.

Få mennesker har gått forbi for å se nyheten til Apple for å låse opp sin nye terminal: Face ID. Dette er ikke noe nytt, noen selskaper har allerede brukt det på sine telefoner, selv om de aldri virkelig var vellykkede. Imidlertid ser Apples forslag bedre ut, det gjør en 3D-kartlegging som fungerer selv i mørket takket være infrarødt lys.

Kartleggingen av den nye Face ID fungerer så bra som kan skille to tvillinger, i tillegg til den nye A11 Bionic-prosessoren, kan lære av endringene dine i tide til å alltid kjenne deg igjen selv om du har et langt skjegg eller bestemmer deg for å bruke briller.

Er det så trygt som det ser ut?

Hvem som helst kan tenke på flere grunner til å tro at det ikke er veldig trygt. Den nye Face ID fungerer bra.men er det noen måte å låse opp telefonen når vi sover? Tatt i betraktning at du kan gjenkjenne ansiktet vårt i mørket … hvorfor ikke?

For å sjekke om dette er mulig må du vite hvordan det fungerer nøyaktig. Face ID er satt opp for å skille to tvillinger, ja, men det kan også skille hyperrealistiske Hollywood-masker. Hvordan er dette mulig? Face ID vet om et ansikt er i live, det må oppdage om det er aktivitet i ansiktet ditt for å låse opp telefonen, og ikke bare det, du må også se på telefonen direkte.

Dette gir oss mange fordeler som vil forbedre vår opplevelse av bruk, gjør det også umulig å låse opp telefonen mens du sover, siden hvis vi ikke har øynene åpne eller Face ID ikke kan se øynene våre, vil den neppe bli låst opp.

Kilde | ipadizate.es