Funksjonene i iOS 10 som ikke er i iPhone 5 og 5c

Funksjonene i iOS 10 som ikke er i iPhone 5 og 5c

Noe av det gode Apple har, er at når det slipper en ny versjon av operativsystemet sitt, i dette tilfellet iOS 10, er det mange modeller som kan oppdateres. Når det gjelder iOS 10 kan den installeres fra iPhone 5 (utgitt i 2012) og utoverSelv om det, som forventet, er noen andre begrensninger.

Det er funksjoner som er inkludert i iOS 10 som ikke er tilgjengelige for alle iPhone-modeller som er kompatible med denne versjonen., hovedsakelig p√• grunn av maskinvare. For eksempel vil ikke eierne av en iPhone 5 eller iPhone 5c kunne glede seg over alle funksjonene til iOS 10 fordi den ikke har 3D Touch eller NFC for √• st√łtte Apple Pay, blant annet.

iOS 10 på iPhone 5 og 5c.

Neste vi forteller deg noen av iOS 10-funksjonene som ikke er tilgjengelige for iPhone 5 og 5c. La oss gå dit!

Det kan interessere deg | Apple har implementert store endringer i sine iOS 10-rike varslinger

Funksjoner ved iOS 10 som du ikke finner på en iPhone 5 og 5c

Bilder og kamera

iOS 10 inkluderer en rekke forbedringer innen både bildefangst og bildestyring gjennom Bilder-appen. På grunn av maskinvarebegrensninger, iPhone 5 og 5c kan ikke ta bilder eller ta bilder i sakte film med Camera-appen.

iOS 10 på iPhone 5 og 5c.

P√• den andre siden, de n√łdvendige kravene for bildebehandling i de nye administrasjonsfunksjonene i Bilder-appen det har heller ikke de automatisk genererte albumene som Steder, Personer eller Minner.

Talebeskrivelse

En annen ny funksjon inkludert i iOS 10 er automatisk transkripsjon av telefonsvarer, som lar deg vite raskere hva den personen vil ha og bestemme hvor presserende i tilfelle du må ringe tilbake. Hvis du har en iPhone 5 eller 5c, er denne funksjonen ikke tilgjengelig, og du må lytte til talemeldingene én etter én.

iOS 10 på iPhone 5 og 5c.

Hev for å aktivere

iOS 10 har en ny funksjon kalt ‚ÄúRaise to Activate‚ÄĚ, takket v√¶re hvilken iPhone-skjermen automatisk sl√•s p√• n√•r du plukker den opp og l√łft den opp til deg. Selvf√łlgelig m√• det sies at denne begrensningen ikke er unik for iPhone 5 og 5c, siden iPhone 6 og 6 Plus ogs√• er utelatt.

Det må sies Det er andre funksjoner som ikke er nye i iOS 10, men heller ikke er tilgjengelige for iPhone 5 og 5c., som Apple Pay, skrittelleren, 3D Touch-funksjonene, Safari-innholdsblokkeringen eller Night Shift, blant annet. Denne gangen har vi imidlertid kun fokusert på nyhetene i iOS 10 fraværende i disse iPhone-modellene.

Spor | MacObserver