free estadisticas Saltar al contenido

Gå løp med Nike + på iPhone

abril 26, 2020

Nå som vi gradvis legger igjen sommeren, vil temperaturene synke, og hva er bedre enn å foreslå å slippe de ekstra kiloene vi har samlet opp i løpet av ferien. I dag foreslår vi å prøve en applikasjon som vil hjelpe oss med å fullføre vår kardiovaskulære rutine, vi henviser til Nike +. En app som vil registrere all trening vår på iPhone slik at vi kan forbedre oss på hvert trinn.

Nike +, en sunn og komplett applikasjon

Vi kommer til å laste ned applikasjonen på vår iPhone (den er ikke tilgjengelig for iPad), og så skal vi registrere deg på Nike-siden. Denne appen brukes til å telle avstandene som vi har tenkt å overvinne.

Vi kan bare løpe for å prøve å forbedre oss selv, eller vi kan sette oss et mål om equis kilometer for å fullføre den daglige treningen og dermed forbedre oss selv. Nike + personlig stemmeassistent som du kan laste ned på språket ditt, vil fortelle deg hva du gjør når du fullfører din daglige karriere.

Under treningen appen registrerer hastigheten du har i hver seksjon, kilometerne du fullfører (den raskeste kilometeren og den tregeste kilometeren), kilokaloriene du brenner og tiden det tar å fullføre hver seksjon og fullstendig trening.

Det gode med dette er at du kan forbedre deg i hvert løp ved å heve merkevaren din sammenlignet med den forrige. Du kan bruke Nike + som personlig trener, Nike + vil programmere deg en komplett og spesifikk trening avhengig av din fysiske tilstand og dine mål som du tidligere har satt deg.

Den fysiske tilstanden til hver person er forskjellig, og Nike + vil bestemme det fordi det vil be om dine personlige data (alder, høyde, vekt …)

Running-nike + -iPhone_2111646AT2L26zk

Når treningen din er planlagt, vil Nike + App varsle deg om hvert kommende løp du har, slik at du kan bli oppmerksom. Du kan legge til venner og utfordre dem til å overgå deg, du må bare legge dem til i venneseksjonen. Når du forbedrer deg selv og Å fullføre de forskjellige løpene du vil nivå opp, og du vil forbedre din fysiske tilstand.

Nike + måler aktiviteten din takket være NikeFuel

Fra morgenøvelsene til nattutfluktene dine. Uansett alder, vekt, kjønn, gir den samme aktiviteten deg samme mengde NikeFuel. Kort sagt, NikeFuel måler bevegelsen til hele kroppen din.

Running-nike + -iPhone_2111937sgQlZ1XN

Analyser all trening fra datamaskinen

Når du har fullført de forskjellige treningsøktene dine, kan du gjøre en god anmeldelse fra datamaskinen din ved å gå inn på Nike + -kontoen din. der Du vil ha en oversikt og spesifisere om du vil ha all aktiviteten du tidligere har registrert på iPhone.

Vi lar koblingen nedenfor for å laste ned appen og starte i dag for å forbedre din fysiske tilstand.