Galaxy Note 3 har nå firmware tilgjengelig for nedlasting

For noen dager siden deltok vi på presentasjonen av det nye Samsung Galaxy Note 3, hvor vi oppdager prisen. I går ble den solgt i 140 land over hele verden, og denne siste Android-baserte smarttelefonen fra produsenten Samsung har nettopp lastet opp sin første firmware til nettverket.For å laste ned kan du gjøre det gjennom SamMobile fra i dag, selv om du må huske på at den bare er kompatibel med den åtte-kjerners Exynos 5 Octa-modellen som selges i Sør-Korea. Denne nye firmwareen er basert på Android 4.3 JellyBean, den samme ladeplattformen for Galaxy Note siden starten.

Fastvaren er også tilgjengelig for SM-N900-modeller med Exynos-brikkesett fra blant annet Argentina, Peru eller Kazakhstan.

For begge tilfeller er det nødvendig å registrere seg på SamMobile-nettstedet for alle som har muligheten til å laste ned den, resten må vente, forhåpentligvis kort tid, på at den aktuelle versjonen for at din Samsung Glaxy Note 3 skal være tilgjengelig.

Nedlastingen av fastvaren er helt sikker og firmwaren også, men vi minner deg på at hvis du ikke vet hvordan du gjør det manuelt, eller hvis du ikke har mye erfaring med dette, må du være veldig forsiktig med dette siden du kan lage et alvorlig problem for phableten din som kan være praktisk talt irreversibel. .Forhåpentligvis har ikke den nye firmwaren negative konsekvenser eller feil på terminalen, og at alt går perfekt, må vi vente med å se hvordan det går å bekrefte det. Forhåpentligvis er ankomst til Spania så snart som mulig.