Galaxy Note 3, Kit Kat-oppdatering forårsaker problemer med tilbehør

Galaxy Note 3

Nesten alle smarttelefonprodusenter presenterer med sine terminaler et bredt utvalg av originalt tilbehør for å utfylle produktet, på grunn av de høye prisene på dette originale tilbehøret, tar mange selskaper ut sitt eget tilbehør som er kompatibelt med terminalene til priser som er rimeligere for forbrukerne. .

Det ser ut til at den siste oppdateringen til Android 4.4 Kit Kat av Samsung Galaxy Note 3 forårsaker kompatibilitetsproblemer med tilbehør fra disse selskapene utenfor Samsung.

Som rapportert av noen brukere av XDA-utviklerforum, ville noe av dette tilbehøret sluttet å jobbe med den siste oppdateringen av operativsystemet.

Et spørsmål om ett år siden vi hørte rykter om hvordan Samsung ville se etter en måte å unngå dette uoffisielle tilbehøret til terminalene sine, vel, det ser ut til at de har funnet formelen for at disse slutter å være i drift.

Med denne bevegelsen kunne Samsung late som å gjøre disse uavhengige selskapene til å gå gjennom esken for å gjøre tilbehøret deres kompatibelt med terminalene, noe som vil føre til at disse selskapene må øke salgsprisen på disse varene, noe som medfører den deravner sinne av forbrukere som vil bli tvunget til å investere mer i tilbehøret til terminalene.