Galaxy S4, Note 2 og Galaxy S3, oppdateringsplanen for Android 4.3 vises

Android Jelly Bean 4.3

Mye blir sagt om den neste versjonen av Android som forventes å komme neste måned sammen med presentasjonen av Googles nye telefon, Nexus 5. I mellomtiden er oppdateringsplanen for Android 4.3 for visse Samsung-enheter som Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy s4 og Samsung Galaxy Note 2.

Mye har blitt sagt og spekulert om datoene for denne oppdateringen for disse terminalene. Frem til i dag var det imidlertid ingen offisiell informasjon i denne forbindelse. I dag kan vi allerede snakke om bestemte datoer takket være en lekkasje av oppdateringsplanen som har blitt lekket fra mobiloperatøren SFR i Frankrike.

Den første enheten på listen som du vil motta Android 4.3 er han Samsung Galaxy s4 som vil gjøre det i oktober. Han Samsung Galaxy S3 og Samsung Galaxy Note 2 de vil bli oppdatert i november eller desember. Alt dette sammenfaller med datoene som har blitt håndtert de siste ukene.

Denne nyheten kommer når HTC One begynner å motta Android 4.3 Jelly Bean i mange regioner i verden, men det skal ikke glemmes at disse enhetene vil motta versjon 4.3. Android akkurat når Google skal gi ut neste versjon av operativsystemet.