Galaxy S5-kameraet er klart

Den nye Samsung Galaxy S5 kommer neste 2014, men det er Fotokamera Den ville være klar i henhold til de siste lekkasjene.

Spesielt ville det koreanske flaggskipet bære en 13 megapiksler sensor med optisk stabilisator, som den med neste Nexus 5. Galaxy S5 vil rette vinkelfeil opp til 1,5 grader, doble det for gjeldende kameraer.

Det ser også ut til å forbedre fotograferingen under lite lysforhold. Den nye sensoren ville få bilder opptil åtte ganger lysere.

Sensoren har en veldig liten størrelse på 10,5 x 10,5 x 5,9 millimeter, og masseproduksjonen vil begynne i første kvartal 2014. Energiforbruket vil også være mindre enn i tidligere sensorer.

Bilde - Galaxy S5-kameraet er nå klart

Med dette ønsker Samsung å ta igjen kameraene til det siste Nokia Lumia, som langt over ligger over resten. Sony har også gjort sitt forsøk med den nyeste Xperia Z1.

Som vi sier, kl Galaxy S5 han har fortsatt en lang vei å gå siden avreisedatoen blir satt til neste år. Men det Samsung ikke har ønsket å legge til side, er kameraet, et aspekt som stadig blir verdsatt av forbrukerne. Disse kraftige sensorene forventes også å nå andre Samsung-terminaler som for eksempel Note-serien.

Via: Androidayuda