Galaxy S5, kan ramme markedet med 4 GB RAM

Galaxy S5, kan ramme markedet med 4 GB RAM

Galaxy S5, kan ramme markedet med 4 GB RAM

Ryktene fortsetter om Samsung Galaxy S5, den nye toppen av serien som Samsung kunne ha klar til å lansere tidlig i 2014. For noen dager siden hadde vi konsentrert oss om den nye generasjonen Exynos 64-bits prosessorer der den koreanske produsenten jobber og som kunne debutere bare i han Samsung Galaxy S5. Nå handler ryktene om mengden RAM som denne nye Samsung-terminalen vil ha.

Den nye Exynos 6-serien representerer ikke bare et betydelig generasjonssprang både når det gjelder energiforbruk og strøm, men åpner også døren for muligheten for å ha en større mengde RAM. Så vi begynner å snakke om mer enn mulig mengde 4 GB RAM for han Samsung Galaxy S5. Med tanke på opptrappingen i maskinvarefunksjoner vi har sett i nyere tid, a 4 GB RAM Det virker som et nødvendig skritt. Ingenting er imidlertid bekreftet, og denne informasjonen er kanskje ikke sann. Men selvfølgelig på et tidspunkt vil vi ha smarttelefoner med 4 GB RAM, noe utrolig bare for 2 eller 3 år siden.

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige