Uncategorized

Galaxy S6 Edge + er offisiell, spesifikasjoner og pris avsl√łrt

Galaxy S6 Edge + er n√• offisiell. Vi st√•r overfor den nye high-end telefonen fra Samsung, den st√łrste versjonen av den n√•v√¶rende Samsung Galaxy S6 Edge. Denne nye terminalen skiller seg fremfor alt for sin store skjerm.

Tekniske egenskaper til Galaxy S6 Edge +

Den nye Samsung Galaxy S6 Edge + har en 5,7 tommers skjerm som har en oppl√łsning p√• 2560 x 1440 piksler, det vil si 2K-oppl√łsning. Sammenlignet med Galaxy S6 Edge, synker piksletettheten litt fordi skjermen er st√łrre.

Inni vil vi finne en Exynos 7 Octacore-prosessor 14nn sammen med en Mali-T760 GPU. Det er ledsaget av en 4 Gb RAM av typen LPDDR4 og en intern lagring på 32 eller 64 Gb.

I multimedia-delen finner vi et 16-megapiksel bakkamera med OIS og LED-blits og et 5-megapiksel foran kamera.

Som tilkobling vil vi finne det vanlige, så vi har NFC, 4G / LTE, Wi-Fi, GS, Bluetooth 4.2, etc. Vi har også et ikke-avtakbart batteri på 3000 mAh, og det har hurtiglading. Operativsystemet er Android 5.1 Lollipop med tilpasning Touchwiz.

Pris og tilgjengelighet på Samsung Galaxy S6 Edge +

Vi vet ikke priser eller Samsung Galaxy Note 5 og heller ikke Samsung Galaxy S6 Edge +, men vi antar at de langt vil overstige 700 euro, sett hva vi har sett så langt.

Bilde - Galaxy S6 Edge + er offisiell, spesifikasjoner og pris avsl√łrt

N√•r det gjelder tilgjengeligheten, vil vi ha dem forutsigbart i l√łpet av september, selv om vi ikke vet eksakte datoer eller bestemte priser.

Hva synes du om den nye Galaxy S6 Edge + og den nye Samsung Galaxy Note 5?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK