Galaxy S6 eller Samsung Galaxy Note 4 vist i et nytt bilde

Mobilverdenen venter på ankomsten av Samsung Galaxy Note 4 senere i år som det er blitt bekreftet i den siste ryktets og i dag er det lekket et nytt bilde på nettverket som vi ikke vet om det viser oss hvordan Samsung Galaxy Note 4 ville se ut eller tvert imot er det et konsept som viser oss hvordan den neste Samsung Galaxy S6 ville være at bildet ikke har blitt ledsaget av navnet på terminalen. Alle detaljene nedenfor.

Galaxy S6 eller Samsung Galaxy Note 4 vist i et nytt bilde

Galaxy S6 eller Samsung Galaxy Note 4 vist i et nytt bilde

Vi fikk se en serie av attraktive designkonsepter for denne Samsung Galaxy Note 4 og Samsung Galaxy S6 og kreasjonen som vi viste deg i oppføringen i dag er takket være den populære og berømte designeren Mertcan Dogan.

Dette designet kan godt vise oss Samsung Galaxy Note 4 eller Samsung Galaxy S6 hvis vi vurderer utseendet. Selvfølgelig er det også sant at det ikke kunne være noen av disse to terminalene som er nevnt … Dette nye konseptet ledsages ikke av egenskaper, selv om vi blir styrt av bildet, kan vi intuitere at størrelsen på skjermen er mellom 5 og 5, 5 tommer.

Samsung Galaxy Note 4 forventes å komme med en ny formfaktor og med en serie nye funksjoner på programvarenivå mens Samsung Galaxy S6 ryktes å være endelig Samsung Galaxy F.

¿Hva syntes du om dette nye designkonseptet? ¿Du ser det mer nøyaktig for Samsung Galaxy Note 4 eller for Samsung Galaxy S6?