Galaxy S6 ville være den første smarttelefonen med 4 GB LPDDR4 RAM

Vi vet ikke for mye informasjon om Samsungs nye flaggskip, Galaxy S6, men alt tyder på at det kan være den beste smarttelefonen så langt eller i det minste, med de beste spesifikasjonene.

Den siste lekkasjen relatert til den har med RAM å gjøre, fordi alt tyder på at det ville være den første til å integrere en LPDDR4 RAM opptil 4 GB.

Hoppet til 4 GB RAM er noe som for øyeblikket bare har kommet fra munnen til Samsung, eller i det minste har vi intuisert etter å vite at de er produserer denne typen masseramm.

På dette tidspunktet brukes en LPDDR3-type, så hoppet til fjerde ville være en forbedring når det gjelder ytelse og forbruksnivå.

Samsung ser kanskje ut til å treffe bordet fordi det er en stund siden det ikke er så bra som det vil.

Skylden for dette har først og fremst vært assosiert med høye kostnader for terminalene i forhold til fordelene, så denne gangen ville de forsøke å gjøre spranget ved å innovere, satse på en funksjon som hovedkonkurrentene mangler.

Det vi ikke spesielt liker er utgivelsesdatoen, fordi det fremdeles er forventet for første halvår av 2015.

Og la oss huske at i april kunne Motorola overraske med en bedre terminal enn Nexus 6, så det ser ut til at vi vil vente på noen interessante måneder der det er tydelig at vi vil se mye ytelse og forhåpentligvis også en forbedring av autonomien med denne nye teknologien.