Gallery Lock Pro (spansk).  Sikkerhet for smarttelefonen din.

Gallery Lock Pro (spansk). Sikkerhet for smarttelefonen din.

Det er ganske vanlig for oss å lagre all slags personlig informasjon, mer eller mindre følsom, på telefonene våre, og det er også sant at brukere ikke alltid har alle nødvendige verktøy for å opprettholde konfidensialitet. Det er ikke bare meldinger og samtaler, men også tilgang til våre kontoer, bilder og personlige tjenester, som må beskyttes mot nysgjerrige øyne.

Ukens applikasjon er Gallery Lock Pro (spansk) og kan beskytte alle bilder og bilder på telefonen vår. Hvis denne applikasjonen fungerer som den skal, og hvis den virkelig er i stand til å øke sikkerheten på smarttelefonen vår, vil du finne ut av det i analysen vår i dag.

Funksjoner og bruk

Enhet: Samsung Galaxy Nexus Android versjon: 4.2.1

Etter installasjon kan vi bli overrasket over antall autorisasjoner som kreves av applikasjonen, men når vi ser i detalj på alle aspekter av Gallery Lock Pro (spansk), er det tydelig at de er nødvendige for riktig bruk av applikasjonen.

Når du starter applikasjonen, vil vi se et vindu der det legges inn en sikkerhetskode som kan endres når som helst på et senere tidspunkt. Standardkoden er “7777”. Alternativt kan det brukes til å låse et stillbilde, som tilfellet er med låseskjermen.

Applikasjonen består av en tutorial som inkluderer en video som forklarer hovedfunksjonene i appen. Opprinnelig er det tre standardmapper der vi kan plassere bilder for å beskytte, vi kan også opprette nye mapper. Inne i mappene til bilder og bilder kan du filtrere bildene eller la dem være uendret. Øverst på skjermen kan du endre skjermen eller styre en MP3-spiller integrert i applikasjonen som skal brukes til å presentere bildene. Fra dette skjermbildet kan du også legge til bilder og videoer i mapper, velge å dele galleriet eller starte lysbildefremvisningen.

Kontekstmenyen til hvert bilde tilbyr forskjellige muligheter som å avbryte fotolåsen, gi nytt navn, slette eller flytte et bilde. Alle funksjonene til applikasjonen gjenspeiler funksjonene i en standard bildebehandlingsapplikasjon.

Innstillingene er også veldig interessante: det er for eksempel den usynlige modusen for å skjule applikasjonen fra hovedskjermen. Programmet starter med å ringe nummeret “7777” eller hva vi enn bestemmer oss for senere, dette er grunnen til at applikasjonen krever tillatelse for å “avlytte samtaler foretatt”. I appen er det også andre kule funksjoner som automatisk bildeskanning og lås.

Den eneste ulempen jeg har funnet er at filene egentlig ikke er låst, ettersom de ikke er kryptert, lagres de ganske enkelt på SD-kortet med en annen filtype, så ved å redigere filtypene manuelt kan vi få tilgang til dataene igjen . Et skikkelig krasj ville vært bedre for en app som denne.

konklusjon

Ideen bak Gallery Pro (spansk) er veldig god. Bilder kan flyttes til beskyttede kataloger. Det fungerer bra og raskt. Noen bilder er fremdeles lett tilgjengelige for en person med et minimum av teknisk kunnskap, men applikasjonen er utvilsomt funksjonell for å inneholde de fleste uønskede seere.

Veldig nyttig er modaliteten som lar deg skjule applikasjonen fra hovedskjermen, og at den bare er tilgjengelig gjennom en kode. Generelt fortjener applikasjonen fire stjerner, vi fjernet en fordi vi tror en ekte blokkering av bildene er nødvendig.

Skjerm og kontroller

Gallery Lock Pro (spansk) har en enkel design som ikke er fokusert på estetikk. Arrangementet av elementene er rasjonelle og funksjonelle for bruk av applikasjonen. Takket være den første opplæringen er bruken av applikasjonen enkel og rask.

Hastighet og stabilitet

Gallery Lock Pro (spansk) har arbeidet kontinuerlig og uten låser under testen, bare under lasting av bildene har vi opplevd en viss retardasjon på grunn av dataoverføring.

Pris / effektivitet

Gallery Lock Pro (spansk) kjøpes normalt i vårt AndroidPit App Center til € 2,68. I løpet av denne uken (31.12.2012 – 06.01.2013), kan denne applikasjonen kjøpes i vårt App Center for bare 1,59 €. Forholdskvalitetsprisen er det av et godt produkt som er verdt å kjøpe. Alle som vil prøve applikasjonen, kan også laste ned gratis prøveversjon i App Center.