Gamecaster Razers forpliktelse til å lette streaming av videospill

Razer i går kunngjorde den endelige lanseringen av den nye programvaren som heter navnet Razer Cortex: Gamecaster, en streaming relé-programvare laget av og for spillere. Gjennom Razer Cortex vil brukere kunne spille inn og kringkaste spillene sine på digitale plattformer som Twitch, Azubu og Youtube Live. Det er ikke første gang vi snakker om hvordan Razer hjelper alle stemmere, det gjorde det allerede på dagen Razer Stargazer.

Alle verktøyene for å generere og kontrollere overføringen vises i spillet gjennom et diskret og ikke påtrengende overlegg, som er skjult når du ikke bruker det. Denne applikasjonen tilbyr også tilgang til funksjoner gjennom hurtigtastkombinasjoner, og kan dermed starte strømmen, spille inn lokalt, aktivere webkameraet eller lagre et skjermbilde uten å måtte gå glipp av et sekund av handlingen i spillet.

Razer Gamecaster

En av fordelene med Razer Cortex: Gamecaster er at det optimaliserer videresending av streaming ved å matche kraften til PC-en vi bruker med kvaliteten på internettforbindelsen vi har, for å oppnå best mulig ytelse.

Med ordene til Min-Liang Tan, Razer-grunnlegger og administrerende direktør:

“Etter en intens beta-periode og med alle gode tilbakemeldinger fra brukerne våre, tror vi helt klart at Razer Cortex: Gamecaster-programvaren er den mest komplette og intuitive på markedet,” … “Vi har hatt det gode samarbeidet fra et helt samfunn i utvikling av denne programvareløsningen, og all din hjelp har vært essensiell for å gjøre Gamecaster til et utrolig produkt. ”

Razer Cortex: Gamecaster, versjoner og priser

Angående dette Razer Cortex: Gamecaster Vi kommer til å ha to versjoner tilgjengelig, en gratis versjon og en betalt versjon … Med gratisversjonen av Razer Cortex: Gamecaster kan du lage sendinger uten vannmerker opp til 720p, men i høyere kvalitet vil det være et vannmerke for produktet.

Med Pro-lisensen til Razer Cortex: Gamecaster, vil brukere ha tilgang til alle Premium-funksjonene i denne applikasjonen, det vil si at vi vil kunne utføre overføringer med høyere kvalitet (opp til 1080p), x264-kodek, kommentarer på skjermen, verktøy for Twitch-chat og andre. .

Når det gjelder priser, kan Pro-lisensen kjøpes i et 3-måneders eller ett års abonnement til en pris som varierer fra € 13,99 til € 36,99 av den årlige lisensen.

Razer Gamecaster-funksjoner

Kilde: Razerzone

Hilsen fra dypet av bytene.