Gameloft kunngjør lansering av triviell forfølgelse og venner

Gameloft har inngått samarbeid med Hasbro-selskapet i utviklingen av et nytt spill som ble kunngjort for et par dager siden: Trivial Pursuit & Friends.

Tittelen kommer snart til iOS, Android og Windows Phone.

Hasbro er et selskap dedikert til produksjon av leker som en gang samarbeidet med Rovio med lansere en serie produkter for Angry Birds kalt Telepods.

Vil vi se Gameloft følge den samme markedsføringsstrategien som Rovio i fremtiden?

Trivial Pursuit

Alt ser ut til å indikere at den nye Trivial Pursuit & Friends vil ankomme som et flerspillers freemium-spill og vil være veldig lik den populære og vellykkede UNO & Friends.

I iPadizate gjorde vi allerede en anmeldelse av UNO & Friends og vi publiserte til og med et videospill, det virker som en super morsom app med et veldig vanedannende format!

Trivial Pursuit & Friends vil ha to spillmoduser

Multiplayer-spillet Trivial Pursuit & Friends for iOS vil fullstendig renovere det originale Trivial Pursuit-spillformatet, og vil inkorporere mange nye funksjoner som introduksjon av oppdatert innhold og to spillmodus: Blitz Mode og Events Mode.

I Blitz-modus vil spillerne konkurrere i kamper på fire i kunnskapstester og myntens smidighetl, mens du i hendelsesmodus vil du møte nye tematiske spørsmål hver uke for å få høyest mulig poengsum og vinne premier.

Som i den berømte UNO & Friends, kan brukere legg til venner, send meldinger og tilpass det visuelle helt av grensesnittet Trivial Pursuit & Friends.

Gonzague De Vallois, seniordirektør i Gameloft, snakket således om nylanseringen av Trivial Pursuit & Friends og om samarbeidet med Hasbro:

“Vi er glade for å samarbeide med Hasbro for å levere et nytt mobilt videospill med morsomme sosiale funksjoner som lar fans over hele verden spille og samhandle uansett hvor de er.”

Det er vi helt sikre på Trivial Pursuit & Friends vil være en rungende suksess i App Store.

Vi gleder oss til å prøve det! Og du? Vil du laste den ned til din iPhone eller iPad?