Gamelofts nye mars av imperier er her, vi har prøvd det

Et par uker etter at Siegefall lanserte for iPhone og iPad (anbefales på det sterkeste), var det ingen som forventet at Gameloft skulle laste inn igjen med et annet strategi for flere spillere, men De har overrasket alle igjen med den nye March Of Empires. Det er en gratis tittel som kommer til App Store ganske snart.

Utviklerne av Gameloft har tillatt oss å laste ned Battle of Empires beta. I dag vi har testet det utelukkende, først trodde vi at det ville være et mer strategispill, som de som florerer i App Store, men ingenting er lenger fra virkeligheten, det er virkelig underholdende og vanedannende!

Struggle of Empires

Hvis du ikke liker strategispill, anbefaler vi deg å ta en titt på andre Gameloft-spill. De har et stort utvalg av titler, for enhver smak og farge.

Dette er Fight of Empires, strategispelet for iPhone og iPad

Det er et imponerende antall spill av denne typen i App Store, kanskje (for min smak) for mange, hvis du ikke tror det, besøk vår samleartikkel om strategispill for iPhone og iPad. Men Gamelofts to siste, både Siegefall og Fight of Empires, har noen innovative funksjoner og innovative spillmodi som tilbyr en annen opplevelse og spill.

Struggle of Empires

For å begynne marsjen til vårt imperium, må vi gjøre det Velg en fraksjon og en tittel for sivilisasjonen (konge, sultan eller tsar), hver av dem har sine egne egenskaper og evner. Når vi har valgt, vil en fullstendig veiledning guide oss til å begynne å bygge, skaffe ressurser og forbedre soldater.

Struggle of Empires

Sannheten er Vi likte den grafiske stilen til Fight of Empires, også dette fantastiske strategispelet er veldig fargerikt, det har til og med dynamiske effekter for vannet, flaggene, etc.

Vi kan planlegge kampstrategien vår før vi rivaler, men vi kan også raskt passere all handlingen og til og med pause i kampen. Ideelle alternativer for å se på potensialet eller svakhetene til våre soldater.

Fight of Empires vil være en F2P (Free To Play) tittel, så vi kan spill gratis og gjør kjøp i appen å skaffe mynter og ressurser som mat, tre, stein, jern og sølv.

Struggle of Empires

Selv om vi må si at det er en liten detalj som vi ikke likte veldig godt, og det er det Fight of Empires for iOS kan bare spilles i portrettmodus (med iPhone eller iPad vertikalt). Dette er noe som også skjer i Duel of Knights, et annet Gameloft-spill, kanskje det er av vane eller for en estetisk sak, men personlig foretrekker jeg alltid å spille i liggende modus. Dere som tenker?

Hva syntes du om den nye utgivelsen av Gameloft? Vil du prøve Fight of Empires på iPhone / iPad? Så snart den er tilgjengelig i App Store, vil vi gi deg beskjed. Inntil da vil vi alltid ha Siegefall eller Clans of Clans!

Tabla de contenidos