Gaver 2012: iPad og andre interessante nettbrett

Gaver 2012: iPad og andre interessante nettbrett

For øyeblikket er nettbrettet som er mest ønsket av folk iPad. Apple-enheten har den beste kombinasjonen av teknologi, brukeropplevelse og innhold på markedet. I de fleste tilfeller vil det å gi bort Apple-nettbrettet være det ideelle alternativet.

Fortsatt er det andre alternativer, og mange mennesker kan foretrekke et nettbrett med Android eller Windows (spesielt de som hater Apple-produkter), eller vi kan nøle mellom en iPad 4, en iPad Mini eller til og med en iPod touch eller en iPhone 5. Hva er det ideelle alternativet? Vi vil analysere de mest interessante alternativene på markedet

iPad

IPad er det første nettbrettet som oppnådde stor suksess i markedet, og hvis du tenker å kjøpe et første nettbrett eller en for å lage en gave, kan dette være et flott alternativ.

Fordeler: Stor tetthet, stor skjerm (9,7 tommer). 720p foran kamera, 1080p bakkamera. 16, 32 og 64 GB alternativer. Finnes i svart eller hvitt. Spiller av video og lyd, i tillegg til å kunne kjøre e-bøker. Det fungerer med iOS og alle appene i App Store er kompatible med enheten (både de som er spesifikke for iPad, så vel som de som er designet for iPhone). Den har en vekt på 652 gram. Prisen starter på € 499 og er tilgjengelig i WiFi eller WiFI + LTE-versjon.

Ulemper: Tyngre enn andre alternativer som iPad mini. Den er ikke så kraftig som en vanlig bærbar PC.

Ergo: Hvis du leter etter noe mer tilgjengelig, morsom og bærbar enn en bærbar datamaskin, men likevel ønsker en stor skjerm og god kraft til å gjøre forskjellige ting, kan du kjøpe en iPad 4.

Merk: Hvis du ikke er bekymret for å ha det siste fra det siste, er iPad 2 fortsatt til salgs til en lavere pris på € 100.

Ipad mini

IPad mini er akkurat som iPad i full størrelse, bare litt mindre og mye lettere. Det er et flott alternativ for folk at iPad-en ville være perfekt, men de er for store i størrelse.

Fordeler: 1080p bakkamera, 720p foran kamera. 16, 32 og 64 GB alternativer. Finnes i svarte eller hvite farger. Spiller lyd, video og e-bøker. Den kjører iOS og er kompatibel med alle applikasjonene som er tilgjengelige i AppStore. Den veier 308 gram og er den ideelle størrelsen for å alltid ha den med deg. Den er tilgjengelig i WiFi- eller WiFi + LTE-versjoner og startprisen er € 329.

Ulemper: Den har ikke et skjerm med høy tetthet (netthinne) og er mindre kraftig enn iPad 4.

Poenglinjen: Hvis du leter etter et nettbrett, men allerede har en ultralett bærbar PC (som MacBook Air), eller iPad i full størrelse er for stor og tung, kan iPad mini være et flott alternativ.

iPod touch

IPod touch regnes ikke egentlig som et nettbrett, men den er virkelig i stand til å utføre de samme funksjonene som en og passer også i en lomme.

Fordeler: 720p foran kamera og 1080p bakkamera. 32 og 64 GB versjoner tilgjengelig. Finnes i: svart, hvit, rosa, blå og rød. Den kjører iOs og er kompatibel med de tusenvis av applikasjoner som er tilgjengelige for iPhone. Den er i stand til å spille lyd, video og elektroniske bøker.

Ulemper: Det er ingen LTE- eller 3G-versjon. Den kjører ikke applikasjoner designet for iPad. Skjermen er mindre enn i iPad-serien (4 tommer).

Poenglinjen: Hvis iPad mini er for stor og du vil at den skal passe i en lomme, kan iPod touch være et enormt mobilt alternativ.

BlackBerry Playbook

Hvis det du leter etter er et enormt billig nettbrett, kan 7-tommers BlackBerry Playbook være et alternativ å vurdere.

Fordeler: 720p foran kamera, 1080p bakkamera. WiFi-versjonen kan bli funnet for rundt $ 150. Den vil kunne oppgraderes til BlackBerry 10 i 2013, den nye versjonen av RIMs operativsystem.

Ulemper: Har ikke en skjerm med høy oppløsning, veldig lite programvare tilgjengelig.

Konklusjon: Hvis prisen er den eneste bekymringen og du vil ha et nettbrett, velger du dette alternativet.

Google Nexus 7

Hvis iPad mini er for stor og iPod touch er for liten og du foretrekker et Android-produkt fremfor iOS, er Nexus 7 det best mulige alternativet i markedet for små nettbrett.

Fordeler: høyere tetthet enn Apple iPad mini. Utmerket integrasjon med alle Google-tjenester. Startprisen er 199 dollar for 16 GB. Det er et alternativ med mobil tilkobling.

Ulemper: Det er ingen bakkamera. Det ser mer ut som en stor iPod touch enn et lite nettbrett, på grunn av mangel på applikasjoner som er optimalisert for størrelsen på skjermen. Det har ikke LTE.

Konklusjon: hvis du bruker mange Google-tjenester, er Nexus 7 det beste små størrelsesbrettet på markedet.

Kindle Fire HD 7

KIndle Fire HD 7 er mer en medieenhet enn et nettbrett. Hvis du er i USA og innenfor Amazonas økosystem, er Kindle Fire HD 7 et billig alternativ til iPad.

Fordeler: utmerket til å konsumere innhold. LTE-alternativ tilgjengelig. Prisen starter på 199 dollar.

Ulemper: Skjermtettheten er lavere enn iPad 4. Det er ikke et bra produkt for generisk bruk, og det er også bare tilgjengelig i noen få land.

Konklusjon: Hvis du leter etter et lite og billig apparat for å lese, lytte, se og spille Amazon-innhold, er Kindle Fire HD 7 ideell.

Kindle Fire HD 8.9

Det er det samme som Kindle Fire HD 7, bare den har en større skjerm, selv om den ikke er så stor som den i iPad i full størrelse.

Fordeler: 8,9 tommer høy tetthet. Alternativ med mobil tilkobling tilgjengelig. Prisen starter på 299 dollar.

Ulemper: Det er ikke et bra produkt for generisk bruk, og det er også bare tilgjengelig i noen få land.

Konklusjon: hvis du vil lese, lytte, se og spille av innhold fra Amazon, men å lage 8,9-tommers Kindle Fire HD fra en større skjerm er et flott alternativ.

Google Nexus 10

Nexus 10 er litt større enn iPad, selv om den har samme problem som 7-tommers-modellen: det er ikke for mye programvare som er optimalisert for skjermstørrelsen.

Fordeler: Høyere piksletetthet enn iPad 4. 720p foran kamera, 1080p bakkamera. 16, 32 og 64 GB alternativ. Det er ikke noe LTE-alternativ. Prisen starter på 399 dollar.

Ulemper: Mangel på nettbrettapplikasjoner, inkonsekvent grensesnitt.

Konklusjon: Hvis du virkelig ser etter et Android-nettbrett og en stor skjerm, bør alternativet være denne Nexus 10.

Microsoft Surface RT

Microsofts alternativ er litt forvirrende, siden vi ikke vet om vi har å gjøre med et nettbrett eller en netbook. Det kan være verdt å ta en titt på Microsoft Surface RT uansett.

Pors: den har det elegante metro-grensesnittet. Den har mange havner. Den er i stand til å kjøre Office og er tilgjengelig i 32 og 64 GB versjoner.

Ulemper: Windows-grensesnittet er ikke veldig behagelig for en berøringsskjerm. Produktlinjen er for kompleks.

Poenglinjen: Surface er et nytt produkt, og Microsoft spiker typisk ikke et produkt før andre eller tredje generasjon. Likevel, hvis du leter etter noe del nettbrett, del netbook, kan du velge alternativet til Microsoft.

Hva er nettbrettet du velger

Dette er de mest interessante alternativene som vi for tiden kan finne på markedet. Selvfølgelig er det andre, men de mest kjente og de du vil risikere minst med er i denne lille sammendraget av alternativene til nettbrett. Hvilken velger du?

Spor | iMore