contadores Skip to content

Gboard nå kompatibel med 3D Touch på din iPhone

Den nye google tastatur for iPhone og iPad er den flott, navnet er det Gboard og det har veldig interessante funksjoner som vi snakket om i denne artikkelen.

Nå, også takket være den siste oppdateringen i App Store, tillater Gboard for iOS bruk 3D Touch-funksjonalitet iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Tidligere tillot applikasjonen iOS-brukere å bevege fingeren på mellomromstasten for å flytte tekstmarkøren som simulerer 3D Touch, men nå er det mulig Bruk Peek og Pop-funksjonene til 3D Touch for å flytte markøren i ethvert område på Gboard-tastaturet.

Gboard-640x336

På den annen side har Gboard-applikasjonen for iPhone og iPad endelig fått kompatibilitet med iOS 10 emojis, og har kommet inn nye emner som vil endre din visuelle stil.

gboard_still_emojiGifSearch

Med Googles Gboard kan du det søke og dele kontakter, sende GIF-er og til og med søke på Google uten å måtte bytte til et annet program. Uten tvil en veldig nyttig app!

Last ned eller oppdater Gboard for iPhone og iPad

Du kan få Gboard-appen for iOS helt gratis gjennom følgende nedlastningsknapp:

Hva synes du om den nye Google-tastaturappen på iOS? Bruker du det regelmessig? Hva er favoritt-tastaturappene dine for iPhone og iPad?