GeForce 361.75 WHQL Game Ready-drivere tilgjengelig

For ikke mange uker siden fortalte vi deg om ankomsten av de nye sjåførene for Nvidia hvis formål var å optimalisere videospillet The Witcher 3: Wild Hunt, fordi det i dag er på tide å snakke om ankomsten av de nye sjåførene, nærmere bestemt GeForce 361.75 WHQL Game Ready som også kommer fra hånden til Nvidia og hvis viktigste oppdrag vil være å optimalisere et nytt spill som klemmer grafikkortene våre.

Rise of the Tomb Raider

Som vi nevnte den nye grafiske kontrolleren utviklet av Nvidia ble designet for at spillere skulle få en bedre opplevelse i spill som Rise of the Tomb Raidersamt beta-versjonen av Tom Clancy’s The Division.

Denne driveren inkluderer også oppdateringer og nye SLI-profiler for titler som Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Rise of the Tomb Raider, Sebastien Loeb Rally Evo, Tom Clancy Rainbow Six Siege og Tom Clancy’s The Division. Nvidia har imidlertid ikke lagt til nye 3D Vision-profiler.

Og snakker spesielt om et av disse spillene, som du ikke vet det Rise of the Tomb Raider, er en action- og eventyrtittel utviklet av Crystal Dynamics studio, der den mytiske Lara Croft Han vil prøve å finne den mytiske byen Kitezh, et sted som kan inneholde udødelighetens hemmeligheter.

PC-versjonen av Rise of the Tomb Raider Square Enix er planlagt for å treffe markedet i morgen 29. januar. Vi får se hvordan brukere reagerer på ankomsten av en ny versjon av spillserien i hovedrollen Lara Croft.

Vi etterlater deg med en video slik at du kan åpne munnen og se hva dette Rise of the Tomb Raider.

Kilde: TechPowerUp