Gi bort teknologi til denne julen … vi hjelper deg

Julelisten må være omfattende i disse dager, og det er at med antall varer som har gått på markedet og med gjennomgangene som er gjort av dem, virker det som vanskelig å inneholde seg foran muligheten til å be om julegaver 2013.

Xbox One-julehandelen

I denne artikkelen vil vi avduke noe av det mest populære for det som mangler til julaften. Har du allerede kjøpt din?

4K TV

3D-teknologi forårsaket en røring i dem som så muligheten til å kjøpe et fjernsyn som tillot dem å få tilgang til en helt ny opplevelse innen innholdsvisning, noe som ga dybde til dem, men hva med den nye 4K-teknologien?

Etter mange mening er de nye TV-apparatene med 4K-oppløsning den nye 3D, der du ikke trenger å ha briller for å sette pris på realiteten i bildet, skarpheten i farger og livlighet i øyeblikkene som er gjengitt i det. De som ikke har hatt muligheten til å se virkeligheten til disse bildene, kan du se videoen som vi følger med nedenfor.

Panasonic plasma-TV

2013 vil bli husket for mange ting, selv om en av de mest skuffende vil være avgangene til plasma-TV-er, etter at Panasonic kunngjorde at de ville slutte å produsere dem.

Det virker rart å fremkalle et fjernsyn med denne teknologien som den ideelle gaven til jul 2013, enda mer hvis du vurderer at teknologien blir avviklet, men hvem har klager på disse TV-ene?

En av de beste plasmaene som kan bli funnet er Panasonic P50VT65, 50 tommer ren teknologi som finnes i et system som ble overgått av LCD og LED, men som ikke har kapasitet til å forbedre reproduksjonskvaliteten som plasmaet hadde – kanskje OLED gjør det.

Hvis du ikke kjenner dette fjernsynet, kan du sjekke det i følgende video.

Nokia Lumia 1020

Det er de som gleder seg til ankomst jul og nyttår for å komme seg litt foran Galaxy S5 og HTC One 2, men hva skjedde med de lanserte telefonene? De som ikke har hatt muligheten til å teste Nokia Lumia 1020, ved å gjøre det, vil sikkert forestille seg den under påsketreet.

Windows Phone sluttet ikke å være et alternativ for de som ikke hadde noe håp i Android og iOS, men har tatt sentrum med klassetelefoner som denne Nokia. Utstyret har et elegant utseende, operativsystemet går jevnt, det er enkelt og komplett, ledsaget av ganske kraftig maskinvare. Minner vi allerede om motivet til kameraet? Ja, Lumia 1020 har ikke mindre enn 41MP med PureView-teknologi.

Det er riktig at Windows Phone fremdeles ikke har en applikasjonsbutikk som kan sammenlignes med iOS eller Android, men i dette tilfellet er mobilen så komplett at vi vil risikere å kjøpe den for å glede seg over den fantastiske ytelsen.

Hvis du ikke vet det, sjekk det ut i videoen som vi følger med nedenfor.

Tenne papir hvitt

Selv om mange ikke anser det for denne enheten, er det en av de gode ideene som Amazon har måttet stimulere lecutraen. Kindle Paperwhite har fordelen av å være en av få e-lesere som kan ta oss bort fra fysiske bøker uten delvis å miste magien.

Designet og bakgrunnsbelysningen har gjort at vi verdsetter det bedre enn noen gang, spesielt siden det blir den ideelle reisefølget når du vil lese noe interessant uten å måtte bære unødvendig vekt.

Det er sant at det er alternativer til dette produktet, for eksempel Nook og Kobo, men ingen har så mange elektroniske bøker som Amazon gjør, og det er derfor det blir kåret til vinner denne jula 2013.

Hvis du ikke kjenner Kindle Paperwhite, kan du sjekke det i følgende video.

Xbox One

Dette er en av de nye generasjonskonsollene, Microsoft-versjonen. For mange har ideen blitt overskygget av den brute kraften som Sony hadde med seg Playstation 4, men Xbox One-underholdningskonsollen har fordelen av å ha et nivå av brukerinteraksjon som Sony ikke kan matche med kameraet sitt.

Dette er en av gavene som noen vil ønske seg, spesielt med tanke på at de såkalte “oppløsnings” -problemene er i utformingen av spillene og ikke i teknisk manglende evne.

De som ikke vet inngående endringene av denne konsollen, kan gjøre det i følgende video.

Playstation 4

Vi vet, vi sa bare at den perfekte gaven var en Xbox One, men hvorfor ikke en PS4 også? Sannheten er at Sony-konsollen har endt opp med å stjele verdens øyne for å ha en verdensomspennende lansering som Xbox One ikke hadde, for å inkludere overlegen grafikkraft i mange aspekter – i det minste under lanseringen, og for å ha eksklusive spill som de holder mange fanget.

Hvis du ikke kjenner konsollen i det hele tatt, kan du se følgende video.