Gigabyte GA-SBCAP3450, Gigabytes nye mikrodatamaskin

Gigabyte har nettopp kunngjort lanseringen av en ny mikrodatamaskin, som blir med på listen over konkurrenter for de forskjellige modellene til bringebær pi. I dette tilfellet er det det nye Gigabyte GA-SBCAP3450, en enhet som er utstyrt med en Intel Celeron N3450-prosessor.

Gigabyte GA-SBCAP3450Gigabyte-GA-SBCAP3450

Gigabyte GA-SBCAP3450-funksjoner

Den nye Gigabyte mikro-datamaskinen, og den kommer med referansen GA-SBCAP3450Den er utstyrt med en Intel Celeron N3450 firekjerneprosessor og et SO-DIMM-spor for DDR3L-1866 minner.

Dette systemet har to mini PCIe-spor, hvorav den ene er ideell for å brukes som lagringssystem når vi legger til en mSATA SSD til den. Den har også to Gigabit Ethernet-porter, HDMI- og VGA-porter, to USB 3.1-porter og GPIO-, LPT- og I2C-tilkoblinger.

Gigabyte spekuleres i å tilby nye modeller med prosessorer Intel Gemini Lake. For øyeblikket er det ingen offisiell informasjon om prisen og tilgjengeligheten til Gygabyte’s nye mikrodatamaskin, men så snart vi vet mer om dette “lille” vil vi fortelle deg.

Uten tvil er det mest interessante med denne typen enheter alle de prosjektene som samfunnet vanligvis gjør rundt dem. Vi vil se om en stund hvilken mottakelse de har, og om de kan ta en bukke i løpet av Raspberry Pi og selskapets regjering.

Via: Liliputing

Hilsen fra dypet av bytene.