Gionee Elife E7, en smarttelefon som er kraftigere enn Samsung Galaxy S5

Det kinesiske markedet er alltid i konstant bevegelse, og beviset på at dette er at de tar ut mobile terminaler så ofte.

De kloner vanligvis de fra andre store selskaper som Samsung, HTC, etc.

Vi har nylig en annen terminal som er postulert som en av de kraftigste i dag, selv over Samsung Galaxy S5 som vi så for noen dager siden. Det handler om Gionne Elife E7.

Bilde - Gionee Elife E7, en smarttelefon som er kraftigere enn Samsung Galaxy S5

Tekniske egenskaper ved Gionne Elife E7

  1. 5,5-tommers skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Den har beskyttelse Gorilla Glass 3. – Qualcomm Snapdragon 800-prosessor modell mMSM8974AC.- 3 Gb RAM-minne og 32 Gb intern lagring. Det er en annen 2 Gb modell av RAM-minne og med en intern plass på 16 Gb.- Bak kamera med 16 megapiksler Omnivision sensor og foran 8 megapiksler. – Operativsystem Android 4.2 Jelly Bean.- Tilkobling: 4G / LTE, Wi-Fi Direct, microUSB 2.0, Bluetooth 4.0, etc.- Andre: 2500 mAh batteri.

Siden vi kan se noen av egenskapene som overgår Samsung Galaxy S5, så vi snakker om mer strøm enn den nyeste Samsung-terminalen.

Bilde - Gionee Elife E7, en smarttelefon som er kraftigere enn Samsung Galaxy S5

Tilgjengelighet og pris

Gionne vil konkurrere med denne terminalen med det høyeste utvalget som for tiden er tilgjengelig, for eksempel Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z2.

Den kan kjøpes i 7 forskjellige farger og vil ha en pris på 530 dollar. Det er planlagt å bli lansert i 40 forskjellige land, uten å vite nøyaktig hvilke som spesifikt.

web: Gionne Elife E7

Tabla de contenidos