Gionee Elife S5.1, øyeblikkets tynneste smarttelefon

Vi snakker kontinuerlig om smarttelefoner og til og med tynne smarttelefoner, men vi har aldri fortalt deg hva som er det fineste for øyeblikket, før nå, fordi ankomsten av El Gionee Elife S5.1 har tjent en plass i Guinness rekordbok.

.

Denne terminalen har vært lansert i Kina for bare noen uker siden og den har en tykkelse på bare 5,1 mm.

Som du kan se?

Den enorme tykkelsen på Elife S5.1 kan vi si at den har gått ned i historien, eller i det minste vil bli registrert som den på et tidspunkt den dannet Guinness del av postene.

Det er sant at det er ekstremt tynne terminaler, men de er rundt 6-7 mm tykke, så de forblir lysår fra den kinesiske terminalen.

Vi vet ikke om selskapet hadde til hensikt å tjene en Guinness-plate med denne smarttelefonen, men det har lyktes.

I bildet nedenfor kan du se det ved siden av noen blyanter, og simulere a veldig lik tykkelse :

Bilde - Gionee Elife S5.1, øyeblikkets tynneste smarttelefon Alle snakker om Gionee Elife S5.1, som også har en skjerm 4,8 ‘AMOLERT ‘med en oppløsning på 720p og en prosessor firekjerners Snapdragon 400 med 1 GB RAM.

Det har 16 GB lagringsplass internt (ikke utvidbart), med kamera 8 MP og en 5 MP front, i tillegg til et batteri på 2.100 mAh.

Spesifikasjonene er ganske bra, selv om den kjører Android 4.3, at vi for øyeblikket ikke vet om den vil oppdatere til KitKat.

På dette tidspunktet kan Gionee Elife S5.1 bare kjøpes i Kina, med en pris som er rundt 325 dollar.

Så nå vet du at hvis du vil ha en smarttelefon som er en del av Guinness rekordbok, legger du den til handlekurven for under 260 euro.

Hva synes du om denne terminalen? Vil du kjøpe den? Vil det være ubehagelig hvor enormt fint det er?