Uncategorized

Gionee M7 sett på GFXBench. 6 GB RAM og 6-tommers 18: 9-skjerm

Det kinesiske merket Gionee gjennomførte en forberedelse til lanseringen av Flagship Gionee M7 smarttelefon. Terminalen ble nylig sett på referanse nettstedet GFXBench, og dette betyr at den offisielle utgivelsesdatoen nærmer seg.

Gionee M7 sett på GFXBench-siden. 6 GB RAM og 6-tommers 18: 9-skjermGionee M7 sett på GFXBench-siden. 6 GB RAM og 6-tommers 18: 9-skjerm

Gionee M7 på GFXBench

Til vår glede gir referanse nettstedet oss alle de mest interessante maskinvarespesifikasjonene. Gionee M7 vil være en av de kraftigste terminalene til det kinesiske merket mobiltelefoner og vil være utstyrt med MediaTek-maskinvare.

Det er imponerende at Gionee-phabletten har 6 GB RAM og en 2,3 GHz octa-kjerne MediaTek MT6758-prosessor. Det er mulig at MT6758-brikkeprosessoren kan treffe markedet som fremtidens MediaTek Helio P23.

Terminalen vil ha en 6-tommers diagonal skjerm. Selv om enheten fremstår som Gionee M7 på grunn av den store 6-tommers diagonalen kan den og vil treffe markedet som Plus-varianten av flaggskipet, det vil si Gionee M7 pluss.

Gionee M7 sett på GFXBench-siden. 6 GB RAM og 6-tommers 18: 9-skjermGionee M7 sett på GFXBench-siden. 6 GB RAM og 6-tommers 18: 9-skjerm

Gionee M7 og Gionee M7 Plus – GFXBench

Den generøse oppløsningen på skjermen med 2160 × 1080 piksler forteller oss at produsenten har brukt 18: 9-formatet når det gjelder skjermforhold.

Innvendig er en høy ytelse grafikkbrikke for smarttelefoner. Dette er ARM Mali G71. Gitt den store diagonalen og oppløsningen, trenger du et slikt kort for å få god ytelse i krevende spill.

Det interne minnet vil være 64 GB. På den annen side finner vi 16 megapiksler i hovedkameraet som kan spille inn video med UltraHD (4K) -oppløsning. Det er veldig sannsynlig at hovedkameraenheten er dobbelt. For selfies bilder og videoanrop økter vil vi ha frontkameraet med 8 megapiksler.

Gionee M7 Plus kombinerer kraftige maskinvarekonfigurasjoner med det nye Android 7.1.1 Nougat-operativsystemet. Andre funksjoner som nevnes av nettstedet GFXBench er, NFC, gyroskop, barometer (som måler den atmosfæriske trykksensoren) og skrittelleren (sensor som måler antall trinn)

Vi tror phablet vil ha metallkonstruksjon, en fingeravtrykssensor på fronten, minst 4000 mAh batteri og USB Type-C

Med spesifikasjonene som vises i artikkelen kan vi uten tvil si at de nye Gionee-terminalene vil være veldig interessante. Utgivelsesdatoen er foreløpig ikke kjent, men den kan ikke være langt unna.

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU