Giphy gir det bredeste galleriet av GIF-er til Facebook Messenger

Bildene GIF De er fantastiske og små gaver som vi finner hver dag på nettet og får oss til å smile. Nå vil vi ha dem mer for hånden takket være applikasjonen Giphy, som kan innarbeides i Facebook Messenger.

Faktisk er Giphy en app spesialutviklet for Messenger, og lar oss publisere alle slags GIF-er til vennene våre, uttrykke enhver form for følelser til kjæresten / kjæresten vår, få familiemedlemmer til å le eller, selvfølgelig, sende de morsomme kattebildene.

giphy-facebook-messenger-2

Giphy, et stort utvalg av GIF-er for Messenger

Giphy for Messenger-appen er full av GIF-er samlet over hele nettet, hovedsiden inkluderer et stort antall opplastinger fra Reddit, Tumblr og andre nettsteder hvor GIF-er streifer fritt.

Hver av dem har et nyttig sett hashtags, som gir oss en gigantisk liste over GIF-er Relatert: #gameofthrones, #cutekittens, # thumbsup … Giphy presenterer hundrevis og hundrevis av animasjoner av alle slags temaer.

giphy-facebook-messenger-2

Under reaksjonsdelen vil vi kunne navigere mellom alle GIF-er etter bestemte kategorier, for eksempel musikk, filmer, dyr, TV osv. Hver av disse kategoriene gir oss ikke hundrevis, men tusenvis av dynamiske bilder å dele på Facebook Messenger.

Når vi har sendt en av våre GIF-er, blir de representert i et miniatyrbilde i Facebooks direktemeldingsapplikasjon for iPhone og iPad. Disse miniatyrene lager GIF spiller raskere så filen veier ikke like mye. Når det er mulig, når vi har valgt den og lader den fullstendig, vil den spille med normal hastighet og vi får se hva mottakeren ser.

En av fordelene med Giphy for Messenger er at det lar oss sende GIF-er til hvem som helst uten at applikasjonen er installert på iPhone eller iPad. Skjønt, hvis GIF ikke er installert, vil den ikke spille med normal hastighet.

giphy-facebook-messenger-3

Last ned Giphy for Messenger

Vil du få partneren din, venner og familie til å le med GIF-er på iPhone eller iPad? Vi anbefaler at du laster ned og prøver Giphy-applikasjonen helt gratis.7

Last ned Messenger

Hvis du ikke har Facebook Messenger ennå, kan du hente den fra følgende nedlastingswidget:

Hvordan sender jeg en GIF med Giphy i Facebook Messenger?

Først må vi klikke på knappen til de tre punktene som er nederst, ved siden av mikrofonknappen, i Facebook Messenger:

giphy-facebook-messenger 5

Så vises et panel som vi kan gjennom åpne og installere utvidelser eller applikasjoner for Messenger:

giphy-facebook-messenger 7

Når vi har installert og åpnet Giphy for Messenger, kan vi gjøre det Velg GIF-en som vi liker mest, og klikk på “Send” -knappenJa, tar i betraktning at det vil bli sendt til brukeren vi chatte med før prosessen startet.

giphy-facebook-messenger (4)

Hva tenker du om initiativet til Facebook for appene dine budbringer og Giphy? Vil du dele med oss ​​din GIFs favoritter?