Gjennomgang av minikamera for IPad

Gjennomgang av minikamera for IPad

Den nye iPad Mini og kameraet

Den nye iPad Mini er et utmerket nettbrett for kontor- og fritidsoppgaver. Men, Hvordan er det som kamera? Vi vet at nettbrett ikke akkurat er fotografens beste venner, men vi b√łr derfor ikke kaste dem som enheter du kan ta √łyeblikksbilder av.

F√łrst hadde ikke den originale iPad kameraene. Med iPad 2 introduserte epletabletten et kamera foran og bak, med ideen om kunne bruke videokonferanser og augmented reality-applikasjoner. Kvaliteten deres gjorde det imidlertid klart at de ikke var designet for √• ta kvalitetsbilder.

Men, iPad Mini har et par ganske flotte kameraer. For det f√łrste er det frontvendte kameraet 1,2 megapiksler, slik at du kan videokonferanse med FaceTime i HD. P√• den annen side er bakkameraet iSight-teknologi, med et f / 2.4 femelementslinser, hybrid IR-filter og bakbelysning.

Faktisk, Det er det samme som monterer iPod Touch 5, nettopp introdusert for noen uker siden. Her er noen bilder tatt med iPad Mini, takket være en iMore-reporter.

I dette bildet kan du sammenligne det samme fotografiet som ble tatt med iPad Mini (til venstre) og iPod Touch (til h√łyre). Forskjellene er praktisk talt ubetydelige, og sikkert skyldes det endringer i lysforholdene mellom begge √łyeblikksbilder.

Noen funksjoner mangler fra andre moderne Apple-enheter, for eksempel muligheten til å ta HDR-bilder eller panoramabilder. Forvent ikke å finne en LED-blits på denne iPad Mini.

Vi lar deg ha noen flere bilder, alle laget med Apples 7,9-tommers nettbrett.

Selv om iPad Mini-kameraet ikke så bra som iPhone 5Sannheten er at det gir ganske gode resultater for hva nettbrett generelt har vant oss. I tillegg til at den ikke er så stor som den 9,7-tommers iPad, er det ikke så sjelden å ta den ut for å ta et godt bilde til enhver tid.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!