Uncategorized

Gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Han Moto g7 kommer i direkte svar på a mid-range som allerede er på grensen til delirium for å søke den perfekte formelen for valuta for pengene. I dette anmeldelse Vi vil se hvordan noen funksjoner som vi nylig var i det høye området lander på dette utvalget av smarttelefoner for å bryte markedet.

Siden starten av Moto G-familien, Motorola har hatt veldig klare ideer og den har stjerne år etter år i topplasseringene til de bestselgende smarttelefonene. Forstyrrelsen kom med Moto G (originalen) som for første gang ga en kombinasjon av spesifikasjoner som var i stand til bevege deg fritt Android.

Inntil da var Android et operativsystem som bare fungerer godt (og noen ganger) i de veldig høye områdene. Men Motorola visste hvordan de skulle se det før noen andre og brøt markedet. Derfra kom mange merker på båndtvangen funksjonell mellomtoner og de har ikke mistet tau.

Motorola P40, så det kan være din endelige design

De syvende generasjon kommer med Motorola Moto G7 og den fortsetter å ha den samme ånden som de mest umiddelbare aner. Ty til Ren Android Det er alltid en garanti for god drift, men nå er skuespillerne flere, og du må tilby noe slik at brukeren kan sette en av terminalene dine i lommen.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

God Motorola-funksjon

Dette er et av punktene der denne mellomtonen er mest overraskende. Det er vanskelig å finne en dårlig bygget smarttelefon eller det i det minste av følelsen av det. Han Moto G7 mislykkes ikke og det gir også den følelsen av robusthet og holdbarhet vi kjøpere krever så mye.

Har vi sagt farvel til hakket?

Fronten, med hovedrollen på skjermen, hakk i form av vanndråpe og en lavere margin noe høyere enn det vi allerede er vant til i dag viker for en bak som ikke risikerer mye.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

EN sirkulær side for han dobbel sensor sammen med blits stikker for langt ut fra overflaten på bakdekselet. Når du lar det ligge på et bord uten noen form for beskyttelse (esken inneholder et gjennomsiktig geldeksel) vil kanten lande og vil bli ugjenkallelig støttet.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

I nedre kant finner vi kontakten USB Type C, allerede en standard i dette området, og 3,5 mm minijack som ikke mister det heller.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Den høyre kanten er den eneste utstyrt med tastatur og vi finner den klassiske kombinasjonen av dobbeltknapp for å øke og redusere volumet og låse / låse opp knappen på skjermen.

Sonic Boost 210, den Motorola smarte høyttaleren som er kompatibel med Assistant, Alexa og Siri

Generelt, og som vi har sagt gjennom denne artikkelen, vil bygning ville passere alle standarder i dette området ikke noe problem.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

I hånden føles det tungt og stort. De 172 gram De er veldig nær terminaler med mye mer batteri som Honor View 20 (180 gram og 1000 mAh mer) og 157 x 75,3 x 7,92 millimeter hjelper heller ikke (det sporer praktisk talt størrelsen på View 20).

Moto G7, teknisk ark

Vi kan fremheve a veldig god 6,24-tommers skjerm og en mellomstor prosessor som skal løse daglig bruk fra de aller fleste brukere som denne nye Motorola Moto G7 er rettet mot.

 1. Skjerm: 6,24 tommer IPS LCD FullHD + 2270 x 1080 piksler.
 2. prosessor: Qualcomm Snapdragon 632.
 3. RAM: 4GB.
 4. Intern lagring: 64 GB utvidbar med microSD.
 5. Ryggekamera: 12 megapiksler f / 1,8 + 5 megapiksler f / 2,2.
 6. Frontkamera: 8 megapiksler f / 2,2.
 7. tilkobling: 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, NFC og FM-radio.
 8. porter: USB Type C og 3,5 mm-kontakt
 9. sensorer: fingeravtrykksleser, lyssensor, gyroskop og akselerometer.
 10. Batteri: 3000 mAh med hurtigladning av turbolader.
 11. Operativsystem: Android 9 Pie.

Kjøp: Motorola Moto G7 (Amazon)

Kjøp: Motorola Moto G7 (MediaMarkt)

Få tillegg til enestående Android

Som vi tidligere har påpekt, Motorola resort a Ren Android å gi sjel til terminalene sine, ved å distansere seg veldig lite fra den opprinnelige versjonen av Google. Et sikkert spill for hva lettvekt og for enkel for oppdateringer hvor gode resultater gir dette merket.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Tilleggene til Android som Google bruker i Pixel-serien er minimale. Motorola begrenser seg til implementere noen gester gjennom søknaden din Moto-handlinger som inviterer oss til å bruke bevegelser på skjermen for å utføre forskjellige oppgaver.

5 beste tastaturer for Android

Hvis du for eksempel holder 3 fingre på skjermen, vil du lage et skjermbilde. Ganske nyttig hvis vi klarer å internalisere gesten i vår daglige bruk og ikke kaste bort et sekund med knappekombinasjoner.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

De Fullstendig liste over Moto-handlinger er ganske lang. Vi kan løfte for å låse opp, bruke volumkontrolltastaturet for å endre avspillingsspor, redigere skjermbilder, slå på lommelykten ved å riste smarttelefonen, rotere for ikke å forstyrre, rask fange med en kniv i håndleddet eller navigere med en knapp.

I denne siste funksjonen ønsket vi å stoppe. Dette Moto Actions-verktøyet tillater det erstatt klassisk navigasjonsfelt med de tre knappene ved gestlinjen som vi har sett i andre terminaler som Google Pixel.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Vi synes det er en god idé fordi hvis vi igjen klarer å internalisere det, vil det bli et viktig hastighetsøkning når du navigerer i operativsystemet Moto G7.

Med en gest fra venstre mot høyre vil vi endre applikasjoner, fra høyre til venstre går vi tilbake til forrige skjermbilde i appen, fra bunn til topp går vi inn i multitasking med snarveier til applikasjoner og til slutt med et trykk går vi tilbake til startskjermen.

Motorola One lanseres i Spania: pris og tilgjengelighet

Når det gjelder programvaren, kan vi legge til litt mer. Android 9 Pie mangler tilpasningslag og det kan se ut til oss litt kjedelig og kjedelig hvis vi sammenligner det med Android-versjoner av MIUI- eller EMUI-stilen. Men det vi ikke kan benekte er at den er kompatibel og lett.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

La oss gå med ham nå opptreden. Vi har allerede sett på de tekniske dataene til Moto G7, og nå som vi vet litt mer om den rene Android-en, kan vi få en ide om den utmerkede kombinasjonen.

Begge å åpne applikasjoner fra bunnen av og bytte fra en til en annen er utmerket. De RAM-minnehåndtering det er en av topp som vi har sett i nyere tid, og vi har vært i stand til å bekrefte at de fortsetter å foredle produktet.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Han prosessor signert av Qualcomm og modell Snapdragon 632 Åtte kjerner fungerer også bra sammen med GPU Adreno 506. Igjen oversetter kombinasjonen av begge elementene til en god respons selv i spill i tre dimensjoner og mer eller mindre sammensatt.

Qualcomm 9205 LTE, modemet for å popularisere tingenes internett

Vi står ikke overfor en av de kraftigste smarttelefonene i hele panoramaet, men å slippe å dra den ekstra belastningen til et komplekst tilpasningslag gjør at ytelsesøkning til sammenligning er det bemerkelsesverdig.

Kamera uten kunstig intelligens i sikte

Han fotografisk seksjon Motorola Moto G7 Han oppfører seg bra så lenge det er godt lys. Det er riktig at det hører til et område der det for umulig finansiell matematikk er umulig å ha en komplett fotograferingsopplevelse, og vi vil ende opp med å savne det ekstra som Moto G7 Plus kan gi oss.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Men vi tror også at andre smarttelefoner som tilhører en lignende prisgaffel, klarer seg bedre i lite lys. Det er her dette Motorola-medlemmet ikke gir alt forventet, og gir middelmådige resultater.

Med god belysning sensorer 12 og 5 megapiksler de oppfører seg bra og gir lyse farger (noen ganger for mye) takket være anvendelsen av HDR og god definisjon.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

De kunstig intelligens i dette tilfellet vises ikke og vi må ordne oss selv. Dette er et annet punkt som vi ikke helt forstår fordi algoritmer for kunstig intelligens kan ta kastanjer ut av ilden ved mer enn en anledning.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Denne kunstige intelligensen er den perfekte følgesvenn for kameraer som ikke har store pretensjoner, og forbedrer resultatet på noen måte ved å gjenkjenne scener og bruke komplekse algoritmer.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Terminaler fra noen måneder siden som Motorola One hadde denne funksjonen, og faktisk hjalp det oss ved mer enn én anledning å samle bedre farger og former.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

De frontkamera av 8 megapiksler den oppfører seg på en veldig lik måte som den bakre giringen gode bilder med god belysning, men i lite lys følger ikke resultatet med oss. For mørke omgivelser må du ta skjermen tom og slå lysstyrken maksimalt for å få en slags blitseffekt som bare vil redde oss hvis vi er veldig nærme.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Motorola søker ikke å miste essensen av midtre holdestoff

Etter å ha avsluttet anmeldelsen av Moto G7 vil vi påpeke i autonomi. De 3000 mAh som de har kan føre oss til en viss frykt i dag. Men selv om bruken er noe over gjennomsnittet, du skal ikke ha et større problem til komme rolig hjem hvis du koblet fra det om morgenen.

Du kan spille på tid, bruke YouTube, sosiale nettverk eller direktemeldinger som du ikke vil gå glipp av en kabel og en plugg.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Men i tilfelle det skjer, hurtigladning vil være din uatskillelige venn. Bare ved å ha den koblet til strømmen med laderen som kommer i esken i løpet av 15 minutter fyller batteriet 40%.

Disse punktenergi-skuddene er veldig nyttige hvis vi bruker smarttelefonen vår mye, vi ser at vi kommer til kort for hjemkomsten og vi har dyrebare gratis minutter å investere en av disse delbelastningene.

Bilde - gjennomgang: Moto G7, Android ren og enkel

Et annet spørsmål er implementeringen av NFC (bare for det europeiske markedet). Kjøp gjennom plattformer som Google Pay er allerede mer vanlig enn vi tror og kan være et insentiv når det gjelder å få en Moto G7 sammenlignet med noen av de direkte konkurrentene som glemmer denne brikken.

Vi har en enkelt konfigurasjon som består av paret 4 GB RAM og 64 GB lagringsplass som vil være mer enn nok til daglig bruk, og du kan kjøpe det til 249 euro hvordan pris offisielt.

Uten tvil a Moto g7 det vil gi mye å snakke om og vil se direkte i øynene til konkurrentene med Android rent som et sverd og utmerket ytelse som et skjold.

Kjøp: Motorola Moto G7 (Amazon)

Kjøp: Motorola Moto G7 (MediaMarkt)

Sterke poeng av Moto G7 i vår gjennomgang

 1. God ytelse.
 2. USB Type-C-tilkobling.
 3. Skjerm.
 4. God autonomi.

Svakheter ved Moto G7 i vår gjennomgang

 1. Kameraer foran og bak.
 2. Kunstig intelligens mangler.
 3. Prisen noe høy sammenlignet med sine direkte konkurrenter.

Gjennomgang: Motorola One, bra design og Android One for mellomtoner

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK