Gjennomgang: Profilplanlegging

bilde Profilplanlegger er en app for Android som muliggjør planlegge visse handlinger konfigurasjon på mobil. Vi kan for eksempel indikere når vi vil at det skal være stille, når vi skal deaktivere WiFi osv.

Profile Scheduler er fullt funksjonell i sin gratis versjon, selv om den har en ekstra betalt versjon som har en widget, ubegrensede regler og opptil 50 hviteliste kontakter. Vi forklarer alt dette nedenfor.

I hovedgrensesnittet finner vi de forskjellige profilene som vi kan opprette og endre for å aktivere dem manuelt eller for å programmere senere ved hjelp av regler eller “planleggere”.

Blant alternativene som hver profil Vi finner muligheten for å justere volum, tone, tilkoblinger (WiFi, 3G, GPS), flymodus, lysstyrke, bakgrunn eller til og med starte apper.

Bilde - gjennomgang: Profilplanlegging

I fanen “Scheduler” Vi kan programmere i perioder hvor vi ønsker å aktivere en viss profil. Vi angir starttid, sluttid, hvis vi vil at den skal gjenta seg (dager) og profilen som blir aktivert etter dette.

Bilde - gjennomgang: Profilplanlegging

På den annen side har vi en fane å definere regler. Regler lar deg aktivere en profil hvis en viss betingelse er oppfylt. Det lar oss velge blant annet stedsregler, tilkobling, kalender, batteri, etc.

Bilde - gjennomgang: Profilplanlegging

Så i hans innstilling Vi har interessante alternativer som å legge til kontakter på den hvite listen, noe som betyr at hvis disse kontaktene ringer oss, vil de hoppe over reglene. Det er for eksempel nyttig hvis vi aktiverer den stille profilen, men vi vil at tonen ringer uansett når en bestemt person ringer til oss.

Vi kan også aktivere eller deaktivere reglene, “planleggeren”, bestille prioritering av reglene eller lage en sikkerhetskopi av alternativene våre i Profilplanlegging.

Profilplanlegger er en gratis app som på grunn av dens nytte for planlegge handlinger og profiler på vår Android Det skal være et must.

For tiden konkurrerer i Digi WWWOW Awards: Årets beste app I følge Samsung og kan du stemme fra http://www.wwwow.my/display_entry.aspx? … 0f51173a74

nedlasting

Bilde - gjennomgang: Profilplanlegging

Bilde - gjennomgang: Profilplanlegging