Gjennomgang: XMI X-mini II Mini-høyttaler

Vi skal gjennomføre en analyse på en mest mulig detaljert måte av produktet “Minihøyttaler XMI X-mini II”.

Dette kan kobles til forskjellige enheter, ikke bare til mobiler, siden tilkoblingen skjer via en 3,5 mm knekt, noe som betyr at vi kan koble den direkte til hvilken som helst enhet som vi kan bruke til å lytte til alle typer lyd med for eksempel hjelmer (MP3, bærbar DVD, smarttelefon, nettbrett …), noe som er et ganske pluss poeng.

Designet virker veldig vellykket og pent for meg: svart med den røde berøringen fra høyttalerbeskytteren. Jeg synes det gir det et veldig aggressivt og slående utseende; også attraktiv. Han er ganske nøye i detalj, og han oppfyller oppdraget sitt perfekt. Den er designet på en slik måte at bruken er veldig intuitiv for enhver bruker.

Jeg vil gjerne starte med super liten størrelse at den er samlet totalt (jeg forventet noe større), og derfor den enorme bærbarheten den tilbyr, siden den passer rolig i hvilken som helst lomme, og dessuten er vekten neppe høy.

Bilde - gjennomgang: Mini Speaker XMI X-mini II

Denne minihøyttaleren kan vi si at den har to posisjoner, en lukket, la oss si at den er for hele tiden der den ikke er aktiv, og en annen åpen posisjon, der lyden forbedres betydelig og den øvre og nedre delen av høyttaler blir adskilt av noe som ligner på det som ville være belgen i en trekkspill.

Lyden er mye bedre enn jeg trodde da jeg mottok den, fordi fremfor alt på grunn av størrelsen du ikke forventer at den skal kunne ha en slik kvalitet (og ganske mye volum også; selv om det på høye nivåer kan være litt forvrengning, ikke noe alvorlig), men jeg ble positivt overrasket overrasket.

Bilde - gjennomgang: Mini Speaker XMI X-mini II

I den nedre delen har den en kort kabel, ca 4 cm, kombinert med 3,5 mm Jack-tilkoblingen som skal kobles til alle enheter vi ønsker å skaffe lyd fra (så lenge den kan lagres uten å forstyrre den i det minste). denne enheten har denne typen tilkoblinger, som vanligvis er flertallet). Den er perfekt tilpasset høyttaleren, og ulempen med kabelen er null, siden en gang den er lagret ikke merkes det i det hele tatt at den ligger i den laveste delen av produktet.

Når det gjelder batteriet, er det også et høydepunkt for produktet. Det går fra 10 timer å spille lyd kontinuerlig å ha fulladet den. Ladingen på det samme er omtrent halvannen time eller to timer, noe som ikke er dårlig (det gjøres av USB og kabelen for det følger med produktet).

I tillegg til alt det som er sagt, skal et annet tillegg nevnes: volumet kan ikke bare styres fra enheten vi kobler høyttaleren til, men den har også en volumkontroll, som ved å vri et hjul kan vi justere slik vi ønsker.

Bilde - gjennomgang: Mini Speaker XMI X-mini II

Oppsummere litt sa alt. Hvis du er ute etter en bærbar høyttaler, med god lyd og som er enkel å transportere, er det en av de beste høyttalerne du vil kunne finne angående pris kvalitet.

Bilde - gjennomgang: Mini Speaker XMI X-mini II

Bilde - gjennomgang: Mini Speaker XMI X-mini II

Mer informasjon: http://www.mobilefun.es/20254-mini-altavoz-xmi-x-mini-ii.htm