Gjennomgangen av iPad 3 kunne komme i løpet av en måned, og ville bremse avgangen til iPad 4

Gjennomgangen av iPad 3 kunne komme i løpet av en måned, og ville bremse avgangen til iPad 4

Midt i uken der iPhone 5 skal bli den ubestridte stjernen, får vi et rykte som kan interessere dere mange. Og det er slik at maskineriet til Apple aldri stopper, så vi må ikke slutte å ta hensyn til nye enheter som er i designfasen.

Det viser seg at gjennomgangen av tredje generasjon iPad kan være i ferd med å komme ut. Slik det skjedde med de forrige tablettene til eplet, ville det være en modell med små endringer i maskinvaren, slik at brukeren ikke skjønte det, men som tillot større batteriautonomi og lavere temperaturer.

En av nøkkeldelene er Sharps nye IGZO-panelbaserte skjerm og erstatning av noen komponenter til reduser også vekten på terminalen med flere titalls gram. Selvfølgelig ville Apple vinne ved å øke fortjenestemarginen hvis det ikke endrer prisen på enheten.

Det virker faktisk som om lanseringen av denne anmeldelsen av den nye iPad-en kunne samsvare med Mini, det 7,85-tommers nettbrettet som kommer til å fylle sektoren der mange brukere ber om noe bidrag fra Apple.

Og nå kommer den bekymringsfulle. Denne kraftige iPad 3-gjennomgangen midtveis i lanseringssyklusen, har fått noen analytikere til å tro at dette kan føre til en forsinkelse i lanseringen av iPad 4. Faktisk begynner de allerede i noen bassenger å fjerne denne enheten fra 2013-kalenderne.

Vi kan også se det bakover. Er det fornuftig av Apple å gi ut denne anmeldelsen midt på året? ¿Hvorfor ikke vente til enheten fyller 12 månederHvordan hadde du det med andre generasjons iPad?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Cult of Mac